2777
2789
عنوان

دوروز بعد از آزمایش ازدواج.....

598 بازدید | 21 پست

شنبه ۲۲ام رفتیم ازمایش بعد بم گفته بود دوره پریود و هنگام پریود ازمایش خون بدی کمخون نشونت میده

من ۲۹ ام پریود میشدم

ولی دوروز بعد ازمایش پریود شدم و نتیجشم گفتن کمخونی غذایی داری

شوهرمم گفتن کمخونی ژنتیکی(ممکنه مینور باشه)

دیروزشوهرم ازمایش تکمیلی cbc و الکتروفروز داد جوابش شنبه یا دوشنبه اینده میاد میاد

منم از ۲۴ ام دارم قرص اسیدفولیک و فروس سولفات میخورم

حل میشه مشکلمون؟؟؟؟

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤
من وشوهرم هردو کمخونی مینور داشتیم بعد یه آزمایش دیگه دادیم گفت میتونید ازدواج کنید نگران نباش حالا ...

خداروشکر عزیزم

بعد من نگران شدم ک نکنه شوهرم مشکل دگ داره

براش زده بودA2

بعد گف برو cbc و الکتروفرز ازمایش بده

ازمایشگا گف برا تالاسمیه این ازمایش

گفتن خدای نکرده چیز بدتری نباشه

امکانش هس باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر عزیزم بعد من نگران شدم ک نکنه شوهرم مشکل دگ داره براش زده بودA2 بعد گف برو cbc و الکتروف ...

ن بابا اگه  شما  مینور نباشی و شوهرت مینور باشه هم مشکلی نیست بدون ازمایش ژنتیک حل میشه. تهش بگه شما 1 ماه قرص اهن بخور بعد بیار

اگه دوتاتون مینور باشید میرید ازمایش ژنتیک میدید

خداروشکر عزیزم بعد من نگران شدم ک نکنه شوهرم مشکل دگ داره براش زده بودA2 بعد گف برو cbc و الکتروف ...

عزیزم من ۱۰-۱۱سال پیش این آزمایشا انجام دادیم مثل شماهم خیلی استرس داشتیم چن ماه طول کشید بعدشم ماهردو مینور بود اما آزمایش اصلی دیگه دادیم مشکلی نبود تونستیم ازدواج کنیم اما شما که نداشتید شوهرتونم احتمال داره چیز نگران کننده ای نیست،تو فامیلتون خدای ناکرده مشکل عقب ماندگی ذهنی دارید؟

ن بابا اگه  شما  مینور نباشی و شوهرت مینور باشه هم مشکلی نیست بدون ازمایش ژنتیک حل میشه. ت ...

ن ب من گف ازمایش نمیخای فقط ی ماه قرص بخور برو ازمایش خون ساده بده ببینم فقر اهنت ازبین رفته 

ولی من کلا ترسیدم گفتم نکنه بیچاره شوهرم مریضی چیزی داره

پس فقط مال تالاسمی مینوره اون ازمایش؟

عزیزم من ۱۰-۱۱سال پیش این آزمایشا انجام دادیم مثل شماهم خیلی استرس داشتیم چن ماه طول کشید بعدشم ماهر ...

نه اصلا ن سمت شوهرم ن سمت خودمون کسی مشکلی نداره فقط پدرم مینوره و داداشم مینور

ولی منو خاهرم حتی کمخونی ساده هم نداشتیم هیچوقت

عزیزم من ۱۰-۱۱سال پیش این آزمایشا انجام دادیم مثل شماهم خیلی استرس داشتیم چن ماه طول کشید بعدشم ماهر ...

برادرشوهرم و زنش هردو مینور بودن رفتن مشاوره ژنتیک و ازمایش ژنتیک الانم بچشون سالمه

فامیل بودن باهم

برادرشوهرم و زنش هردو مینور بودن رفتن مشاوره ژنتیک و ازمایش ژنتیک الانم بچشون سالمه فامیل بودن باهم

من تمام خواهر وبرادرام ازدواج فامیلی کردن خداروشکر بچشون سالمه اصلا نگران نباش این مراحل باید طی بشه

حالا آزمایشو و اینا انشاالله خوبه ولی مگه عقد کردین میگی شوهرم؟؟؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍