2777
2789
عنوان

نیاز به راهنماییتون دارم

37 بازدید | 7 پست

عزیزان این اولین تاپیک میزنم بار اول چجوری از شوهرتون در خواست خرجی یا پول کردید من الان دوسال عقدم فعلا عروسی نکردیم نمیدونم چیکار کنم میشه کمکم کنید یا دوران عقد اصلا پول نمی‌گیرن از شوهر راهنماییم کنید؟؟؟

چشماتم فدا کنی میگن از اول کور بود   

میتونی از کم شروع کنی مثلا بگی فلان چیز رو خریدم امروز کلا دیگه حسابم خالی شد 

یا میشه انقدر پول بریزی حسابم برم آرایشگاه 

کم کم عادت بده از مقدار کم شروع کن تا به چشمش نیاد بعد وظیفه میشه براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید تا الان میگرفتی که بدونه وظیفه اشه

الان دیگه خیلی سخته

زن داداش من مامانش پرید وسط گفت باید بهش خرجی بده حقم نداره بپرسه کجا خرجش کرده ( یه ذره خرجیم نمیخواست انتظار داشت یه حقوق کاملو بدیم بهش نپرسیمم چی خریدی😐)

ولی خب درنهایت به جدایی توی همون دوران عقد رسیدن

ولی اگه اولش میگفتید راحت قبول میکرد

ماهم راحت قبول کردیم اولش ولی وقتی دیدیم خیلی دیگه دارن امر و نهی میکنن مخالفت کردیم سر یه سری از قضایا

فروشنده لوازم التحریر فانتزی ام.🥲😍 تو گوگل سرچ کنید "فانتزی پوش" سایتمونو نشونتون میده
از چیزای ضروری و خصوصی که هرشوهری وظیفه داره تهیه کنه و زن نمیتونه از کسی در خواست کنه مثلا پول بده ...

اره عزیزم واقعا از پدر و مادرم هم خجالت میکشم دیگه خودمم درس میخونم نمیدونستم چجوری به شوهرم بگم تا الان هیچی بهش نگفتم خودشم انگار متوجه نیاز زن نیست

باید تا الان میگرفتی که بدونه وظیفه اشه الان دیگه خیلی سخته زن داداش من مامانش پرید وسط گفت باید ب ...

تا الان روم نشده خجالت کشیدم بگم آخه عزیزم کاش به جای من اینارو خواهرش و مادرش یادش بدن