2777
2789
تو چطوری میزد قلبت؟

خیلی خیلی تند و گاهی انقد کند که فک میکردم دارم سکته میکنم انقد دکتر قلب رفتم گفت مال قلبت نیست مال معده هست که عصبی شده وقتی استرس داشته باشم یا عصبی یشم یا هیجانی بشم خودمو کنترل نکنم تپش قلب میگیرم و مال کم خونی فقر اهنم بود که الان خوبم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂 منم همینطور شروع شد الآنم قلبم یکی میزنه دوتا نمیزنه

اخ گفتین. قلب منم همینجوری شده بود. اینقدر درد میکرد انگار رگهاش گرفته بود کلا داشتم به مرز جنون میرسیدم الان با رفتنش کلا اروم شدم ولی اون درد رو دوست داشتم با اینکه قلبم خوب کار نمیکرد

اخ گفتین. قلب منم همینجوری شده بود. اینقدر درد میکرد انگار رگهاش گرفته بود کلا داشتم به مرز جنون میر ...

آره شیرینه 

تجربه اون قلب درد هم دارم 

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

من باردارم تپش قلب شدید داشتم انگار قلبم میومد تو گلوم میزد خیلی بد بود، دکتر گفت بخاطر کمخونیه، قرصامو زیاد کرد آمپول b12 داد خوب شدم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
خب بابت معده ی عصبی چیکار کردین ؟؟

یه مدت شربت معده داد بهم و پنتاپرازول تا میخوردم خوب بود اونم برای چند ساعت ولی دبگه نخوردم وابسته شده بودم بهش 

الان دمنوش نعنا و عرق نعنا مصرف میکنم خیلی بهترم و اینکه برای معده عصبی لیموترش و سرکه و شوری سمه از وقتی گذاشتم کنار خوبم