2777
2789
عنوان

زوار اربعین

97 بازدید | 8 پست

سلام برا اربعین کاروان سراغ دارین که مجرد هم ببره؟

کاروانی که هم اینور مرز باشون باشیم هم اونور کلا رفت و برگشت

دانشجو نیستم که با دانشگاه برم کسیم سراغ ندارم خونوادمم نمیان 

خودم بار دومم میشه اربعین ولی سری قبل با خونواده عموم رفتم خیلی اذیت شدم 

اجرتون با آقا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصفهان  سراغ ندارم جاییو  میبرن فقط تا مرز 🤦🏻‍♀️

نه عزیزم کاروان ها میبرن تا مرز از اونجا میبرن تا نجف 

از نجف تا کربلا پیاده ردی 

بعدم بعضیا تو برنامشون سامرا و کاظمین و سیدمحمد و کوفه هم هست بعد از اونجا هم میارن شهرتون

الان بابام اسم نوشت همه جاها رو میبرنشون و میارن شهرمون پیاده میکنن 3 تومن...

من حقیقتاً با کاروان بسیج دانشگاه داداشم اینا اسم نوشتم ولی نمدونم قسمت میشه یا نه...

خدا..

نه عزیزم کاروان ها میبرن تا مرز از اونجا میبرن تا نجف  از نجف تا کربلا پیاده ردی  بعدم ب ...

آره خب اصلش همینه ولی من پیدا نکردم 🥲

دخترخالم دانشجوعه چند بار حرفو پیش کشیدم ولی اصلا تعارف نکرد 

شهر خالم اینا هم اسم می‌نویسن ولی اینجور من باید ۷۰۰ کیلومتر بکوبم برم شهر دیگه ازونجا برم با کاروان و خب نمیخوام با اونا برم اذیتم میکنن ://

آره خب اصلش همینه ولی من پیدا نکردم 🥲 دخترخالم دانشجوعه چند بار حرفو پیش کشیدم ولی اصلا تعارف نکرد ...

عزیزم از دخترخالت ناراحت نشو 

من با اینکه داداشم داره کاروان دانشگاهشونو میبره ولی خداشاهده منو نمیتونست ببره تا اینکه دانشگاه برای پر شدن ظرفیت اجازه داد دانشجوهای دانشگاهای دیگه هم میتونن بیان 

بخدا دم عید داداشم برد راهیان نور من گریه کردم منو نبرد😶😑😪🤧😵

من علناً عضو بسیجشونم ولی اسماً نه چون واسه دانشگاهشون نیستم 

یکی از دخترا تو جلسه ای که برای هماهنگی سفر داشتن گفت داداشم جوری خیطش کرد که بنده خدا به گریه افتاد😅 

نمیتونستن منو ببرن چون تسهیلات تعلق نمیگرفت بهم و یه جورایی حق الناس بود...

خدا..

عزیزم از دخترخالت ناراحت نشو  من با اینکه داداشم داره کاروان دانشگاهشونو میبره ولی خداشاهده من ...

ناراحت نشدم خب 

ولی میدونم دانشگاهشون غیردانشجو هم مینویسه و با اینکه قبلا گفته بود با دانشگاشون با هم میریم الان نظرش عوش شده میخواد عمشو ببره 

ولی خب کلا خودمم به دلم نبود باهاش برم:// 

گفتم که یعنی تنها جاهایی که خبر داشتم این دو جا بود 🥲

قرار بود خودمون خادم ببریم برا مواکب ولی انگار جور نمیشه

نمیدونم از کی و کجا سراغ بگیرم یکیم هست که خب خودش با دانشگاهشون میره و اگه یه درصدم بتونه اسم بنویسه خونوادم نمیذارن باهاش برم 😂