2777
2789
عنوان

میخچه

79 بازدید | 10 پست

سلام من انگشت دستم میخچه بزرگی تقریبا زده بود از داروخانه چسب میخچه گرفتم پریروز زدم روش الان پوست دورش سفید و ملتهب شده، کسی میدونه چکارش کنم؟

ممنون میشم بگین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من سلطان میخچه بودم 

ببین  تا میتونی  اون ناحیه رو با آب نمک  شستشو کن  ب مدت  ده دقیقه بزار تو اب نمک  بعمپدم  با روغن زیتون یه کوچولو  چربش کن   و   با یه بانداژ ببند    تا یکی دو هفته ادامه بده

بوی لیمو  میاد  ،  انگار قراره  از ته دل بخندیم....
چسب رو که زدین بعد از برداشتنش، با میخچه‌ چه کار کردین چجوری درش آوردین

من چندین بار استفاده کرده پوست اون قسمت خشک میشه‌ بد برداشتم اون قسمت میخچه خشک شده. دور پوست میخچه هم خشک میشه 

من چندین بار استفاده کرده پوست اون قسمت خشک میشه‌ بد برداشتم اون قسمت میخچه خشک شده. دور پوست میخچه ...

یعنی الان که پوست دور میخچه‌م سفید شده باید بکنم پوستو؟ میخچه همراه پوست بلند میشه؟

یعنی الان که پوست دور میخچه‌م سفید شده باید بکنم پوستو؟ میخچه همراه پوست بلند میشه؟

یادم نیست دقیق. 

پوستتو میخای بکنی جوری نکنی خون بیاد فعلا دستکاریش نکن‌

اون قسمت میخچه جوری باید خشک بشه وقتی با ناخن میکنی کاملا کنده بشه. من خودم با ناخون میکندم میدیدم بازم هست دوباره چسب میزدم. همینطور ادامه میدی تا ریشه ای کنده بشه

البته برگ انجیر  تازه از درختی ببری شیره اش مناسب میخچه هست شبها قبل خواب بزنی خوبه