2777
2789
عنوان

تنهایی.....

58 بازدید | 4 پست

دلم خیلی گرفته کلافه شدم از تنهایی تو خونه لام تا کام حرف نمی‌زنم همه اطرافیانم خوبی هامو با بدی جواب میدن دلم بودن یکی رو می‌خواد که درکم کنه....خسته شدم از بچگی تو فامیل و خانواده همسن هم نداشتم.....فقط گریه آرومم می‌کنه😔💔......دوستای زیادی دارم ولی این دوره به دوست هم نمیشه اعتماد کرد  دو سه تا از دوستام خیلی هوامو دارن که دوریم و تلفنی صحبت نکنم باهاشون دیگه دیوونه میشم....

ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔

ببین چون زیاد باادمها ارتباط داری اینجوری میشی تو این سایت من چیزی که فهمیدم دلیل بیشتر مشکلات ادمها ارتباط داشتن با دیگرانه. چون هیچکی دیگری رو درک نمیکنه باکوچکترین رفتاری دلمون میشکنه باور کن من سال تا سال هیچکی رو نمیبینم از آدم ها دوری میکنم ولی خب من ۱۱ سال پیش یه خونه خریدم و جدا زندگی میکنم زیاد کنار هم بودن کدورت پیش میاره اگه کار نداری برو دنبال کار هم چند ساعتی بیرون از خونه ای و کمتر دوروبریات رو میبینی هم یه پولی درمیاری کم کم مستقل میشی باور کن واسه منم اولش سخت بود ولی تلاش کردم تا روحم رو نجات بدم از دست اطرافیان خسته شده بودم الان ۱۱ ساله جدا زندگی میکنم روحیه ام یه کم بهتر شده 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببین چون زیاد باادمها ارتباط داری اینجوری میشی تو این سایت من چیزی که فهمیدم دلیل بیشتر مشکلات ادمها ...

اینکه با آدمای زیادی ارتباط دارم درسته ولی دارم درس می‌خونم همیشه سرم به درس گرم بوده و هست تنها امیدم به آیندمه کار کردم ی مدت ولی کاره درآمد خوبی نداشت فعلا تمرکزم رو درسه 

ببین چون زیاد باادمها ارتباط داری اینجوری میشی تو این سایت من چیزی که فهمیدم دلیل بیشتر مشکلات ادمها ...

اطرافیانم کم بدی نکردن در حقم 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز