2821
2789
عنوان

افت قیمت طلا😐

322 بازدید | 32 پست

تاپیک قبلی هم هست.باز من طلا خریدم تو یه شب از یکو سیصدو دو رفت رو یکو دویستو هشتاد😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏

احتمالا بره رو گرمی ۱۰۰هزار😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله بشه صد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

وای منم تازه خریدم 🥲

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
منم خیلی طلا و سکه واسه پس انداز گرفتم  ولی بخدا راضیم ارزون شه

اخه تو یک شب انقد افت.حداقا نذاشت یه روز دلم خوش باشه😃😃😃😃😃

تازه بیشعور گرونم حساب کرده.تاپیک قبلمو ببین.

هعییییی

تو رو خدا به خاطر این چند گرم طلاتون ناراحت نشید بزارید همه چی بیاد پایین همه کمرشون خم شده تو این گ ...

نه میگم حداقل تو یه شب ثابت میموند فرداش میومد پایین.

عصری یکو سیصدو دو صبحش یکو دویستو هستاد.

شوهرمم همش میگه عجله کردی😑