من پارسال ۲۵ هزار شدم امسال ۸ هزار تو تجربی اونم با این همه سهمیه و تقلب ...سوالی دارین بفرمایین تا جایی که اطلاع داشته باشم جواب میدم...راستی اموزش زیست شناسی پایه هم اگه بحوایین در خدمتم
اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋ به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝 بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍 آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂 اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست ..... ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی بچه ای اینطوره؟ لئون:همیشه اینطوره! 🌱 دیالوگ فیلم لئون حرفه ای
به دلیل تحقیقی که انجام دادم بین پیرا پزشکیا اول مامایی میخوام برم
افریت به پشتکار خیلی عالیه موفق باشی چجوری ترازن انقد خوب شد یهو چه کردی؟
رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋ به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝 بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍 آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂 اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست ..... ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی بچه ای اینطوره؟ لئون:همیشه اینطوره! 🌱 دیالوگ فیلم لئون حرفه ای
یه برنامه کلی برای دانشجویی که دی ماه سال دیگ بخواد کنکور تجربی شرکت کنه بده با پایه ضعیف ترمیم معد ...
شما اگه برنامت ازاده در طول روز،نظرم اینه دانشگاهو فعلا بیخیال شی چون خیلی سخته هم دروس دانشگاهی رو بخونی هم کنکور...شهریور دهم رو ببند،مهر یازدهم،آبان دوازدهم...آذر جمع بندی پایه...دی جمع بندی پایه و دوازدهم...مطمئن باش زیر ۱۰ هزار میشی...اگه پزشکی میخوای که بحثش جداس..
افریت به پشتکار خیلی عالیه موفق باشی چجوری ترازن انقد خوب شد یهو چه کردی؟
خیلی ممنونم گلم اول از همه اینو بگم من بین اکثر اونایی که میشناختم مونده بودن پشت کنکور،تنها شخصی که تونست امسال با این همه تقلب و سهمیه هایی که اضافه شد این رتبه رو بیاره من بودم نه به دلیل پشتکار،به خاطر پایبند بودنم به برنامه هام...هیچ وقت فکر نکنین پایین اوردن رتبه اسونه...اما درمورد سوال شما من با قلمچی پیش میرفتم ازمون میدادم و برای هر درس هم فقط یک کتاب رو خوندم اونم فقط یک دور...چون حجم کتابام بالا بود ولی خدایی با دل و جون خوندمشون
خیلی ممنونم گلم اول از همه اینو بگم من بین اکثر اونایی که میشناختم مونده بودن پشت کنکور،تنها شخصی که ...
کتاب های ابی یا سه سطحی ؟ کدوم؟