2777
2789
عنوان

لباسسس😃

94 بازدید | 4 پست

سلام خانوما

هر عکس و مدلی که مربوط به لباس و استایل پاییزی و  زمستونی دارین بزارین 

من یکم زودتر واسه پاییز دست بکار میشم وسطای شهریور میرم خرید میخوام ایده بگیرم😅  

هم واسه سن خودمون هم برای سن نوجوونا حدود ۱۶سال اگرم داشتین واسه بچه های ۷.۸ سال 

بیشتر دنبال لباس دخترا هستم میخوام چن تا چیز خوب بگیرم 

کاربری متعلق به دونفره

خب برای دختر نوجوونت 

بافت و سویشرت و شال اگه میپوشه مناسب سرما کفش ساق دار و ... اینا میدونم بدرد میخوره

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برای دختر نوجوونت  بافت و سویشرت و شال اگه میپوشه مناسب سرما کفش ساق دار و ... اینا میدونم ...

میگم از این شالا که بافتن بگیرم واسش خوبه ؟ تاحالا نخریدم میگم نکنه اذیت باشه یا سنگین

کاربری متعلق به دونفره
میگم از این شالا که بافتن بگیرم واسش خوبه ؟ تاحالا نخریدم میگم نکنه اذیت باشه یا سنگین

نههه اونا بشدت ضمختن 

از اون نخیا ک نرمن ولی حالت ضخیم تری دارن بخرید

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶