2777
2789
عنوان

تمرین رانندگی

195 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیزم 

امروز بعد از گذشت ۲ هفته از پایان کلاس های عملیم با اصرار و خواهش مامانم بابام راضی شد با هم بریم تمرین کنیم اولا که چیزایی که به ما آموزش دادن انگار زمین تا آسمون با آموزشای قدیم فرق داره بابام چیزی رو میگه که مربی یه چیز دیگه آموزش داده کلا گیج شدم چیزیم که یادگرفته بودم قاطی کردم😕😕😕

کلی ناراحت شدم کلی غر شنیدم میگه پس شما چی یاد گرفتین😑 کلا اعصابم داغون شد طوریکه اومدم خونه بهشون گفتم من دیگه ادامه نمیدم☹☹☹دو هفته کامل تمرین نکردم از من انتظار دارن مثل یه راننده ی حرفه ای باشم😒😒الان غمگین ترینم یه چیزی بگید آروم شم چی کار کنم مسلط شم به راهنمایی هاتون نیاز دارم.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)
اخ گل گفتی افرین منم تو دو هفته رانندگی شوهرم انتظار داشت منم راننده حریفی باشم 

نمیدونم چرا همچین میکنن انگار خودشون از اول همون طوری بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط صبور باش درست میشه با تمرین 

ببین برو یه جایه خلوت وباز بزار بابا ومامانت پیشنشت نباشن از دور نگاات کنن خودت تنها برون کم کم یاد میگیری

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

مدل آموزشی مربی ها با افراد عادی فرق میکنه چون کلا مدلی که آموزش میدن مناسب آزمون و رضایت افسر هست. پس شما سعی کنین با همون مدل آموزشی مربیتون پیش برید و با اون اگر لازم شد جلسات اضافی برید تا گواهینامتون رو بگیرید. بعدا هر جور دلت خواست برون. اون دیگه مهم نیست و میتونی بعد از گرفتن گواهینامه، از تجربه ی اطرافیانت برای رانندگی بهتر کمک بگیری. 

به نظرم در طول آموزش هم مربیات رو هی عوض نکن چون هر کسی یه جور خاصی بعضی مواردرو یاد میده مثل دنده عقب و پارک دوبل.  بیانشون کمی متفاوته و گیج میشی. فقط و فقط با همون مربی خودت تا آخرش پیش برو تا گواهینامتو بگیری

عزیزم فقط صبور باش درست میشه با تمرین  ببین برو یه جایه خلوت وباز بزار بابا ومامانت پیشنشت ...

آره باید همین کارو انجام بدم کنارم که باشن هی میگن فلان کن هول میشم همش

مدل آموزشی مربی ها با افراد عادی فرق میکنه چون کلا مدلی که آموزش میدن مناسب آزمون و رضایت افسر هست. ...

وای من اتفاقا میخواستم جلسات اضافی بردارم اما به یه مربی دیگه پس این کارو نمیکنم با همون برمیدارم 

وای من اتفاقا میخواستم جلسات اضافی بردارم اما به یه مربی دیگه پس این کارو نمیکنم با همون برمیدارم&nb ...

من این اشتباهو کردم که میگم. کلا مدل آموزشش و قلق هاش متفاوت بود. گیج شده بودم 

من این اشتباهو کردم که میگم. کلا مدل آموزشش و قلق هاش متفاوت بود. گیج شده بودم 

آهان پس اینطور مرسی از راهنماییت عزیزم خیر ببینی♥️

پس چی یاد گرفتی یا پس چی یادت دادن رو همه راتنده ها در شرایط فعلی شما ک بودن شنیدن🙃

با ده جلسه راننده نمیشی حداقله حداقل ده تا دیگه بگیر ببین تا چه رضایت داره

وقتی احساس کردی بنظر خودت خوب هستی با یکی دیگه بگیر

دقیقا به توصیه این دوستمون توجه کن. مدل دیگران رو الان اجرا نکن. کسی که ریاضیش خوبه نمیتونه به خوبی یه معلم ریاضی یاد بده. ضمنا مربی توانایی تو رو میدونه و انتظارش از تو معلومه، با دیگران بشینی روحیه ات خراب میشه. راننده‌های حرفه‌ای هم از هم ایراد میگیرن چه برسه به کسی که حتی هنوز گواهینامه هم نگرفته. 

پس چی یاد گرفتی یا پس چی یادت دادن رو همه راتنده ها در شرایط فعلی شما ک بودن شنیدن🙃 با ده جلسه ران ...

من که خیلی ناراحت شدم اون لحظه به زور خودمو کنترل کردم وگرنه که همونجا قصد داشتم پیاده شم وسط جاده😂😶

دقیقا به توصیه این دوستمون توجه کن. مدل دیگران رو الان اجرا نکن. کسی که ریاضیش خوبه نمیتونه به خوبی ...

ممنونم به خاطر نظرت... به خدا  الانکه پیاما رو خوندم یه کم حالم بهتر شد♥️