2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه درست جلوگيري كنيد بارداري ناخواسته اتفاق نميفته كه بخواد منجر به اين دوراهي بشه

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
خب جلوگیری نمیکنی مگ 

یکم ناشیانه عمل کردم 

تازه عقد کردم 

یکی دوستام سندرم پلی کیستیک داره اصلا باردار نمیشه تحت نظر پزشکه 

پیش خودم گفتم خب منم لابد همینجورم

چون منم پلی کیستیک دارم

بعدشم اصلا قرار نبود کار به جاهای باریک بکشه....

در هر صورت خدا رحم کرد😑

رویاهای بزرگی دارم
اره واقعا خیلی تصمیم سختیه..نمیدونم چه حکمتی تو کاره خداست که کسایی که بچه نمیخوان بهشون بچه میده و ...

آره واقعا...

انشاالله همه به خواسته ی دلشون برسن❤

رویاهای بزرگی دارم
ببخشید استاتر پلی کستیک چیه؟؟؟ 

یه جور بیماری شاید

یا یه اختلال هورمونی عزیزم

وقتی هورمونای بدن یکم بهم ریخته هستن 

و پریود عقب میفته و یه سری اختلالات توی بدن ایجاد میشه دکترا بهش میگن سندرم پلی کیستیک

علت اصلیشم اینه ک هورمون زنانه توی بدن کم تولید میشه

رویاهای بزرگی دارم
یه جور بیماری شاید یا یه اختلال هورمونی عزیزم وقتی هورمونای بدن یکم بهم ریخته هستن  و پریود ...

اهان

ی سوال داشتم گلم. من پریودم خیلی منظمه ولی سونو گفت یکی از تخمدان هام تنبله. موی زاید هم درمیارم بنظرت من بدون قرص وامپول میتونم باردار بشم یانه؟ 

خدایا خودت دامنم سبز کن به حق جواد ائمه
اهان ی سوال داشتم گلم. من پریودم خیلی منظمه ولی سونو گفت یکی از تخمدان هام تنبله. موی زاید هم درمیا ...

چی بگم عزیزم من از نظر علمی سر در نمیارم 

ولی بر اثر تجربه ای که دارم و باشگاه زیاد میرم خیلی از دوستام و هم باشگاهیام بخاطر اینکه تنبلی تخمدان داشتن میومدن باشگاه

و خیلیاشونم دکتر گفته بود برن ورزش کنن

و بیشترشون مثلا پریودشون عقب افتاده بود بعد یه دوران ورزش پریود شدن

دو سه نفرشون باردار شدن

اگر سبک‌زندگی سالمی داشته باشی فکر کنم بدون دکتر و دوا هم بتونی باردار بشی انشاالله

حتما برو ورزش کن حتی اگه لاغری 

چون چربی تخمدان ربطی ب چاق و لاغری خودت نداره

و تغذیه ات رو هم سالم کن

حتما نتیجه میگیری عزیزم

رویاهای بزرگی دارم