2777
2789

ببین اکثرا نمیدونن مشکل نقص ایمنی دارن. خیلیا خودشون درگیر هستند در بزرگسالی و خیلی بچه هاشون... اگر میخوای بیشتر  در موردش بدونی باید با یک متخصص و پزشکی که داره روی این موضوع کار میکنه صحبت کنی... من خودم از مشاوره انجمن حمایت از بیماران نقص ایمنی سپید کمک گرفتم... واقعا تیم خوبی هستن... دکتر پروانه با دلسوزی تمام راهنماییت می کنه...

ببین اکثرا نمیدونن مشکل نقص ایمنی دارن. خیلیا خودشون درگیر هستند در بزرگسالی و خیلی بچه هاشون... اگر ...

واقعا این موسسه عالیه... من تازگیا حامی شدم و عضو موسسه حامیان بیماران نقص ایمنی سپید شدم

فوق العاده موسسه با ارزش، با تجربه بالا و پیگیر برای درمان این بیماران و عزیزان نقص ایمنی هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا این موسسه عالیه... من تازگیا حامی شدم و عضو موسسه حامیان بیماران نقص ایمنی سپید شدم فوق العاد ...

ممنونم از اینکه موسسه نقص ایمنی سپید رو بهم معرفی کردی

من مدتیه دنبال اینم که یک جای خوب و اقعی کمک کنم

بسیار افرادی که مشغول به کار هستن، پیگیرن برای درمان بچه ها

من بهت توصیه می کنم که به موسسه حامیان بیماران نقص ایمنی سپید مراجعه کنی... البته این موسسه برای حمایت از بیماران نقص ایمنی هست که هزینه درمان ندارن... ولی اگر بری اونجا حتما راهنماییت می کنن چون پزشکان متخصصی دارن

درمان هزینه های نقص ایمنی خیلی سنگینه و تو طول روند درمان باید حتما صبور باشی بچه یکی از بستگان من نقص ایمنی داشت به موسسه نقص ایمنی سپید مراجعه کرد تو پرداخت هزینه های درمان خیلی بهش کمک کردن و مثل دوست کنارش بودن

اصلا نگران نباش من چند تا موسسه میشناختم یکی از بستگانمون هم این مشکل رو داشت همرو رفت ولی از مشاوره های انجمن نقص ایمنی سپید واقعا راضی بود و تو روند درمان خیلی بهش کمک کرده بودن 

موسسه نقص ایمنی سپید به عنوان یک موسسه خیریه، به بیماران نقص ایمنی خدمات متعددی ارائه می‌دهد. با استفاده از منابع آنلاین این انجمن مانند سایت، اپلیکیشن و اینستاگرام، می‌توانید از این خدمات بهره‌مند شوید و به ارتقای آگاهی عمومی در مورد این بیماری کمک کنید.

من چند ماه پیش با دخترم رفتم موسسه سپید. دکترها خیلی مهربون بودن و همه‌چی رو کامل توضیح دادن. هزینه‌های درمانم رو هم پوشش دادن. الان دخترم خیلی بهتره و من خیلی ازشون ممنونم.