2777
2789

سلام مرسی ت چطوری

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام الحمدالله خوبم

خودت خوبی؟

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
ممنون ❤ منکه نه متاسفانه دلیلشم بگم بدتر حالم بد میشه فقط اگه دوست داشتین برام صلوات بفرستین

اسکال نداره مشکلت به زبون نیار بهتره صلوات میفرستم 

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 
سلام نههههه😐🥲 به شوهرم گفتم نمیخامت الان چن روزه هیچ خبری ازش نیس رفته🥲

نتو این جوری من زیاد بهش گفتم قهر کردم رفتم بجه دارم دو ساله دعوا کش اورده الان میخوام آشتی کنم نمیزارن 

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 
نتو این جوری من زیاد بهش گفتم قهر کردم رفتم بجه دارم دو ساله دعوا کش اورده الان میخوام آشتی کنم نمیز ...

من تو عقدم هنوز😐🥲

وسط دعوا هعی گفت اینجوری میکنم اونجوری میکنم برات من گفتم من نمیخامت چرا تو مغزت نمیره 🥲🥲🥲🥲

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

شکر خدا

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
2790
2778
2791
2779
2792