2777
2789
عنوان

واکسن یکسالگی

2376 بازدید | 8 پست

پسرمو باید چند روز دیگه‌ببرم واسه واکسن یکسالگی خیلی سخته؟به دست میزنن یا پا؟میترسم خیلی سخت باشه این بچه‌خیلی سرواکسناش اذیت شده

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

هفته پیش زدم ببر اصلا هیچیش نمیشه منم سرمون دوتا خیلی سختی کشیدم 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واکسن یک سالگی تنها واکسنی هست که اصلا عوارض نداره

حتی استامینوفن هم نمیخواد چون نه درد داره و نه تب

وقتی برگردین شروع میکنه به بازی و خنده و یادش میره

نگران نباش

فقط بعضی بچه ها یک هفته بعدش ممکنه بدنشون دونه بزنه و یه کم علائم نشون بدن

ولی اکثرا یه هفته بعد هم علائمی ندارم

واکسن یک سالگی تنها واکسنی هست که اصلا عوارض نداره حتی استامینوفن هم نمیخواد چون نه درد داره و نه ت ...

بچه من دستاش دونه زده بعد لز واکسن اصلا نمیدونم نرا اینجوری شد

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
هفته پیش زدم ببر اصلا هیچیش نمیشه منم سرمون دوتا خیلی سختی کشیدم 

تا ۶ ماهگی ک خیلی اذیت داشت واکسناش.بی خوابی،درد واکسنش بیقراری شدید براش داشت و من نمیدونستم با ی بچه کوچولو چیکار باید بکنم ک دردش یادش بره خیلی اذیت شدم سراون سه تا

بچه من دستاش دونه زده بعد لز واکسن اصلا نمیدونم نرا اینجوری شد

دیگه تب و اینا نداشت؟بیقراری نکرد؟شب زنده داری نداشت؟