2777
2789
اره واقعا خیلی خوب مغلطه میکنن یکاری میکنن زنش ازش معذرت خواهی ام بکنه  بنظر من ک فلا باید سکو ...

دقیقا

ی چیزی ازش دیده و همون لحظه کاری نکرده پس بنظرم باید بیشتر حواسشو جم کنه و اگ‌باز چیزی دید پیگیر شه چون الان عملا دیگ نمیتونه کاری کنه

ایشاالله که همینه واقعا نمیدونم چکار کنم ازش بپرسم یا خودمو بیخیال نشون بدم براش یخ بیارم بزاره روش. ...

ی تجربه رو بهت بگم عزیزم

بعضی مردا کلا دوس ندارن زیر و روشون کنی.یعنی از کنجکاوی بدشون میاد اینجور مردا نیاز دارن وقتی میان خونه یک ساعتی رو تو آرامش باشن بعد خودشون سر حرف رو باز میکنن.شوهر من همینجوریه اگه اکمد خونه و من سوال پیچش کردم دیوونه میشه وقتی میاد یکی دو ساعتی راحتش میذارم چاییشو میخوره استراحت میکنه بعد صدام میزنه میگه خانم کارای خونه رو ول کن بیا پیشم بشین دیگه خودش هرچی شده باشه رو برام میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظرم اخه گردن که نمیتونه به جایی برخورد کنه و کبود بشه فکر هم نمیکنم در اثر یه بیماری هم گردن کبود بشه از خودش توضیح بخواه مستقیم بشین با خودش حرف بزن 

کاش ما خانم ها هم مثل خود مرد ها حرف هامون رو رک میگفتیم و مشکلاتمون رو برطرف میکردیم 

خودت باش کســــی هم خوشش نیامد نیامد اینجاکارخانه مجسمه ســـــــــــــــازی نیست😊😊
نه فکر نکنم یعنی هیچ احتمال دیگه ای وجود نداره

پس باید همون لحظه واکنش نشون میدادی مثلا میگفتی واای گردنت چی شده خدایی نکرده اتفاقی افتاده چرا اینطوری شده الان از نگرانی دیوونه میشم چت شده و ازین حرفا ک فک نکنه سریع ذهنت رفته سمت خیانت! بعد نسبت ب واکنش اون می‌تونستی تشخیص بدی ک داره دروغ میگه یا سعی می‌کنه توضیح بده اگ اتفاقی افتاده مخصوصا اینکه سابقه خیانت داشته:)))

دقیقا ی چیزی ازش دیده و همون لحظه کاری نکرده پس بنظرم باید بیشتر حواسشو جم کنه و اگ‌باز چیزی دید پی ...

تا حالا چندبار شده که شک کردم و گریه کردم و اینا مثلا مدام گوشیش دستشه یا پروفایل خانومای شرکتو نگا میکنه ولی تا حالا ندیدم صمیمی با یه خانم چت کنه بعضی وقتا میگم چقدر دیگه باید بهش شک کنم یا اصلا اگه چیزی نیس پس چرا باید کارایی بکنه که شک کنم

عزیزم به نظرم اخه گردن که نمیتونه به جایی برخورد کنه و کبود بشه فکر هم نمیکنم در اثر یه بیماری هم گر ...

حالت باید حرفامو جمع کنم وقتی اومد خونه بهش بگم 

حالت باید حرفامو جمع کنم وقتی اومد خونه بهش بگم 

اره عزیزم خودتم اذیت نکن راحت حرف دلت رو بهش بگو

خودت باش کســــی هم خوشش نیامد نیامد اینجاکارخانه مجسمه ســـــــــــــــازی نیست😊😊
تا حالا چندبار شده که شک کردم و گریه کردم و اینا مثلا مدام گوشیش دستشه یا پروفایل خانومای شرکتو نگا ...

ببین من خودمو برات مثال میزنم! من قبلا خیلییی حساس بودم همش گیر میدادم ولی در عین حال دلم میخواست محدود نباشه ینی کاملا کارم با ذهنم تناقض داشت و خودم می‌فهمیدم... الان یسال گذشته و شاید ازون رفتاری ک داشتم فقط یک سومش برام مونده! ینی ب خودم اومدم گفتم چرا انقد اذیتش میکنم ؟ چرا هی گیر میدم غر میزنم؟ چرا هی یچیز عادی تو گوشیش میبینم سوال پیچش میکنم ؟ با خودم گفتم خب همین کارو میکنم دو روز دیگ میگ تو منو محدود کردی اعتماد نکردی بهم و میره سمت یکی ک پیشش راحت باشه هی گیر نده بهش 💁🏼‍♀️ الان جوریه ک واقعا اگ‌ کارش خوب نباشه بهش میگم و سعی میکنم گیر الکی ندم! ینی ب چک کردن پروفایل و جواب دادن دایرکت وقتی خیلی محترمانه و در حد جوابِ ریپلایِ و این چیزا دیگ اذیتم نمیکنه... وقتی از این گیر دادنا کم کردم دیدم واقعا دوتامون آرامش داریم چون من انقد دعوا می‌کردم همش اعصابمون خورد بود 😑 ولی الان محدودش نمیکنم! گیر الکی نمیدم! واس نظر و سلیقش و هرچیزی براش احترام قائل میشم و اونم متقابل انجام میده چون رفتار منو میبینه!

شما الان یچیزی دیدی ولی نزار بفهمه فکرت کجاها رفته سعی کن باهاش رفیق باشی و آزادش بزاری! من ب این باور رسیدم ک اگ کسیو تو قفس نگه داری و کاری نکنه هنر نیست اینکه یکی آزاد باشه و پایبند باشه مهمه! اگ چیزی دیدی شک کردی ب روش نیار غیر مستقیم بپرس ازش یجوری ک یدستی بزنی ببینی خودش چیزی میگ یا ن گریه زاریم نکن خودتو قوی نشون بده اصلا نزار ضعفت و تو مسائل ببینه:) حتی اگ چیزیم دیدی همون لحظه واکنش تند نشون نده چون ممکنه حرفای خوب و عکس العملای خوب و نتونی نشون بدی و حق ب جانب میشه بجاش مدرک جمع کن! ببخشید طولانی شد 🥲💙

۱۴ ساله همسرمه گردنش و بازوش کبود نشده. حالا مثلا برا چی باید کبود بشه. خوب از بنده خدا بپرس ببین چرا اینطوری شده!!!!!

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید