2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

یک عدد بچه هستم

هنو بیدارم😂

البته کوچولو نیستما ولی بچه مامانمم ب هر حال😕

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
واااااای خوش به حالتون من خودمم بد خواب بودم نمی دونم شبیه خودم شده

عزیزم من سرپسراولم خیلی خوشخواب بودم اونم خوشخوابه سرشوبذاره زمین میخوابه بمبم بترکه پانمیشه اماسرپسردومم خیلی بدخواب بودم نمیخوابیدم بدخواب نیست ولی مثل اولیم نیست بچه روازاول هرساعتی بخوابونی تاآخرش همون ساعت عادت میکنه بخوابه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
باز خوبه می دونی ۱ شب دیگه خوابه کاش برم خودمو بکشم

وای خواهر از الان استرس مدرسه شو دارم خیلی دیر میخوابه 😐

وقتی هم کم میخوابه صبح زود بیارش  کنم دل روده اش بهم میریزه میره تو فازه استفراغ  

گلاب به روت 😖

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
وای خواهر از الان استرس مدرسه شو دارم خیلی دیر میخوابه 😐 وقتی هم کم میخوابه صبح زود بیارش  کن ...

نچ نه بابا نمیشه بچرو بیدار کرد زودتر پسر من که اصلا گریه می کنه

نچ نه بابا نمیشه بچرو بیدار کرد زودتر پسر من که اصلا گریه می کنه

وای انقدر گوگولیه😍

دیروز میخواستم ببرم برا فرم مدرسه اسمشو صدا زدم در جواب گفت جاااااان🥰وای فکر کن از خواب پاشی بگی جان😂بعد گفتم بیدار شو بریم گفت اشکال نداره یکم دیگه بخوابم😁

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚