ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببخشید عزیزان نحوه ی مصرفشو میشه بگید ؟ من چه زمان هایی باید مصرفش کنم؟ با شکم خالی یا بعد ا ...
امگا ۳ مدت مصرف نداره ، مثه غذا میمونه ، هفته ای دوتا واست کافیه اگه واسه مشکل خاصی نمیخوای مصرف کنی، من چندین ساله میخورم، زمان بارداری قبلم هم به تجویز پزشک خوردم اوایل هروز خوردم بعدش دکترم گفت چون وزنت بالا رفته هفته ای یکی بخور ولی من توجه نکردم😁😁 پسرم فوق العاده باهوشه، و بعد از تولد بسیار بسیار هوشیار بود .و من نه افسردگی زمان بارداری گرفتم و نه بعد از زایمان، در مقایسه با مادرایی میگم که امگا نخورده بودن، حتی شیر خشکی که بهش میدادم امگا۳ داشت ،و واقعا تاثیرشو دارم میبینم روی هوش و رشد مغزیش، اگر که شیر خودتونو به بچه میدین تو خوردن امگا۳ شک نکنید حتما مصرف کنید. این ماهیا و این مدل پختی که ما داریم هییییچ مقدار امگا ۳ به بدن ما نمیرسونه ،