🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭 وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....) تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟ صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶