2777
2789
عنوان

درمان شپش سر...

182 بازدید | 8 پست

سلام دوستان حدودا سه چهارهفته پیش دخترم وهمسرم  درگیرش شدن نمیدونم ازکجاوچجوری حالایاازخانه کودک یاازطریق همسرم که گاهی مجبوربود محل کارش بخوابه یاازطریق دوست وآشنامنتقل شده بود...خیلی ازراهایی که بقیه تونی نی سایت گفته بودنو رفتیم شامپو ومحصولات داروخونه ای هم استفاده کردیم وجواب نگرفتیم ...تویکی ازتایپیکا یکی ازدوستان گفته بودن فقط باروغن زیتون درمان میشه وخداروشکرجواب گرفتیم وازشرش راحت شدیم چون تواین چن هفته خیلی دردسرکشیدیم وازلحاظ روحی داغون شدیم ،دلم خواست اینجابگم راه درمانشو تاهرکی که دچارش شده زودتردرمان شه ...

مرا خیال تو ،بی خیال عالم کرد ...

چند وقته استفاده کردی؟ از کجا مطمئنی تموم شده؟

دختر ۴ ساله ی من باشگاه ژیمناستیک میرفت  خیلی موهاشو میخاروند خیییییلی اتفاقی وقتی داشتم تو موهاشو میگشتم شپش دیدم و روزم سیاه شد   مردم و زنده شدم

هرروز بردمش حمام و کلی موهاشو چنگ زدم و بعد سشوار دااااغ گرفتم به سرش و نشستم تک به تک شپش ها رو دراوردم و تخمهاشم دراوردن

سرکه سفید زدم به موهاش بچم جیغ میزد چون سرش همش زخم بود 

با روغن زیتونم یبار کامل موها و پوستشو چرب کردم الان هرچی میگردم دیگه نیست ولی نمیدونم چطوری مطمین بشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری استفاده بشه گلم ؟ دختر منم دو هفتس درگیره

اول تخم شپشارواز سردخترتون دونه دونه جداکنید روزی ۲بار لایه لایه موهاروبگردین وتخماروبندازین داخل آب جوش تابمیرن،بعدش هرروزیایروزدرمیون موهاتونوبشورین باشامپو شونه کنیدودوروزدرهفته قبول حموم روغن روبمالیدبه سردخترتون جوری که چیکه کنه دقیقاعین رنگ کردن لایه لایه وباحوصله بعد یه کیسه فریزربکشیدسرش و۳تا۴ساعت بزاریدبمونه بعدش داخل حموم شونه کنید موهاشو تاشپش وتخماجداشن وباشامپوبشورید وبعدحموم سشوارکنیدحتماشونه هاوحولتونم بندازین داخل آب جوش نیم ساعت بمونه بعدبشورین من تقریبا هرروز اینکارومیکردم وبعدهربار حموم حوله وهمه چیمونومیشستم هرروزخونه روجاروکنید وموهای دخترتون وهمسرتونوچک کنید ازکسیم بخوایدموهای خودتونوبگرده این روشوامتحان کنید ازشرش راحت میشین اما تاچن وقت بعددرمان همچنان روغن بزنید که خدایی نکرده باز نیادسراغتون

چند وقته استفاده کردی؟ از کجا مطمئنی تموم شده؟  دختر ۴ ساله ی من باشگاه ژیمناستیک میرفت   ...

تقریبا ۳هفته ای میشه وچون اوایل شپش روباچشم خودم توخونه وروی پتو وموی دخترم وهمسرم میدیدم وپرازتخم شپش بود حتی یروز یدونه تخم بود توسردخترم ودائم سرشونومیخاروندن اگه دیگه تخم شپش نمیبینی وزخم وقرمزی داخل سرشون نیست ،خارش ندارن صددرصدازبین رفته منم ترکیب سرکه واسپندروامتحان کردم وموهای دخترم ریزش گرفت وپوستش حساسیت داد وبماند چقدسراون دکتربردم تاخوب شد،فقط وفقط باروغن واب داغ ازبین میرن ...

تقریبا ۳هفته ای میشه وچون اوایل شپش روباچشم خودم توخونه وروی پتو وموی دخترم وهمسرم میدیدم وپرازتخم ش ...

خب اخه شپش دختر من زیاد نبود من کلا بیست تا پیدا کردم .اصلا به ملحفه و پتو نرسید چون هرشب ملحفه سفید روی رخت خوابش پهن میکردم که بتونم ببینمشون

ولی خیلی استرس دارم

احساس میکنم تموم نشدن

با اینکه روزی ده پانزده بار کل موهاش رو با همسرم میگردیم

خب اخه شپش دختر من زیاد نبود من کلا بیست تا پیدا کردم .اصلا به ملحفه و پتو نرسید چون هرشب ملحفه سفید ...

موهاشوقشنگ بگرد بادقت اگه تخم شپش نباشه داخلش شپشم دیگه نیست وبدون ازبین رفته اما همچنان رعایت کن وبه شستن ادامه بده که برنگردن باز...بعد درمان یه خونه تکونی واجبه بنظرم من واقعاپوستم کنده شد این چن وقت خداسرهیشکی نیاره😞

همش جارو برقی میکشیم. من هفته ۳۸ ام باردارم پدرم همین الانم با گشتن موهاش درومده

آخی چقدسخت 🤦‍♀️ملافه وپتووروبالشتیاتونم هرروزباآب داغ بشورین اتوکنید ماملافه مینداختیم رومون ،پتو،شستنش سخت بود ...