2777
2789
عنوان

کبودی پای بچه

426 بازدید | 18 پست

بچه ها یه کبودی رو مچ پای بچمه هر دکتری نشون دادیم گفتن از توی شکم شده ولی من حس می کنم موقع زایمان فشار آوردن به مظر شما کدومشه جاش مونده دکتر می گفت کلا نمیره فقط کمرنگ میشه

عکسشو بذار ببینم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم رو بینیش هست اما کم رنگه خداراشکر اما از موقع تولدش بود یادم ماه آخر بارداری بودم ماه کامل ...

نه عشقم اونو فکر کنم یه حالت کبودی فهوه ایه اما این همون بنفشه

چ جالب من رفتم دیدم دقیقا همینه برا پسرم

چیز خاصی نیست یه سری نوزاد ها تو جاهای مختلف بدنشون باهاش به دنیا میان معمولا هم میره یه سری نه اونی فقط دردسر سازه که بیشتر بشه که باید بررسی بشه چون یکیو خوندم یه جا عکسم داده بود کمر پسرش لک لک شده بود اینها مورد استثنا هستن وگرنه در حالت عادی ۹۹درصد پاک‌میشن و‌پیشرفت نمیکنن یا کلا هاله مبمونه 

چیز خاصی نیست یه سری نوزاد ها تو جاهای مختلف بدنشون باهاش به دنیا میان معمولا هم میره یه سری نه اونی ...

برا پسرم مچ پاهاش و باسنش کبووده البته خیلی کمرنگ شده .پاش کلا محو شده ولی باسنش هنو یکم هست

برا پسرم مچ پاهاش و باسنش کبووده البته خیلی کمرنگ شده .پاش کلا محو شده ولی باسنش هنو یکم هست

بزرگتر بشه پوست که باز میشه از بین میره بعدم نره مهم نیست رو باسن کسی نمیبینه جز زنش در اینده 😅