2777
2789
عنوان

شکستگی قوزک پا

6181 بازدید | 21 پست

سلام نازک نی قوزک پام شکسته بعد سه ماه فعلا جوش نخورده،دکترم دیروز گفت یه هفته دیگه راه برو بدون عصا و واکر ،برا چی باید راه برم وقتی هنوز کامل جوش نخورده ؟؟وقتی راه میرم پام بیشتر ورم می‌کنه و درد داره.حتی وقتی هم که شکست همون اوایل گفت راه برو 

بگردممممم دو سال قبل نازک نی پای منم شکست چقد مردم زنده شدم راست میگه کم کم راه برو

اناناس

ناشتا ژله

و پای مرغ رو فراموش نکن که قول میدم زود سرپا شی پای مرغ برا استخون خیلی مفیده و زود جوش میده

پلاتینم داری؟

من عمل شدم کلی پلاتینم مهمون پام شده

بگردممممم دو سال قبل نازک نی پای منم شکست چقد مردم زنده شدم راست میگه کم کم راه برو اناناس ناشتا ژ ...

ممنون از راهنماییت نه پلاتین نداشتن گفتن خوب میشه،یه دکتر نظرش پین بود اما دکتر اصلی گفت نه بدون پین هم خوب میشه اما الان سه ماهه کامل خوب نشده، دکتر گفت برو یه ماه دیگه بیا یه عکس دیگه بگیریم ببینم جوش خورده یا نه،غصه م از اینه که چون باردار بودم نشد عکس بگیره و گچ رو باز کردن گفتن راه برو اما هی اذیت شدم،بعد یک ماهم جنین دفع شد و نموند،خیلی اذیت شدم این چند ماه دعا کنین زود خوب بشم،فقط واقعا نمی‌دونم راه برم هنوز که کامل جوش نخورده بد نمیشه؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نازک نی قوزک پات بود یا جای دیگه از پات؟

همون نازک نی خودشم پای چپم

اینایی که گفتمو حتما بخور حتی اگه بدت میاد از پای مرغ بگو انقد بپزن استخوناشم حل شه عصادشو بریزن غذات بخدا من دکترم تعجب کرده بود که چی خوردی سر پا شدی

همون نازک نی خودشم پای چپم اینایی که گفتمو حتما بخور حتی اگه بدت میاد از پای مرغ بگو انقد بپزن استخ ...

ممنونم منم میخورم البته یکی دو هفته س نخوردم اما سعی میکنم باز بخورم،توو این مدت هر روز روزی دو وعده می‌خوردم این ماه آخرم روزی یک وعده.ممنون از همه راهنماییهات

.