2777
2789
عنوان

زیر گلوم

131 بازدید | 11 پست

مثل توپ توپای کوچیک عفونت هست،فشارشون میارم درد میگیره😓😓😓

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

کیست نیستن؟

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیر دستت حرکت میکنن یا سفتن؟

حرکت میکنن،سرفم زیاد میکنم،از بینیمم چرک میاد

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
فک نکنم،آخه آبریزش بینیم دارم

عفونته از عفونت کیست هم بوجودمیاد 

دارو میخوری؟

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
عفونته از عفونت کیست هم بوجودمیاد  دارو میخوری؟

آره سفیکسیم میخورم،کرونا نیس؟؟

آره سفیکسیم میخورم،کرونا نیس؟؟

ممکنه اگه گلو دردت شدیدع،ولی اگ دیدی این توپ توپای کوچیک تو گلوت احساس میشن وخوب نشدن برو سونو

ممکنه اگه گلو دردت شدیدع،ولی اگ دیدی این توپ توپای کوچیک تو گلوت احساس میشن وخوب نشدن برو سونو

باشه عزیزم ممنون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز