2777
2789
عنوان

قطع عضو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6906 بازدید | 41 پست
دایی شوهرم انگشتشو قطع کردن امسال

کاش انگشت بود این از زانو به پایین میگن باید قطع بشه

با بابام بردمش بیمارستان خصوصی بستریش کردم

اما کار از کار گذشته

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

عزیزم خیلی ناراحت شدم لعنت به دیابت من همیشه میگم اگر بهش رسیدگی نکنی هیچ فرقی با سرطان نداره من خودم دیابت دارم تو بارداریام میدونم اونایی که دیابت دارن چی میکشن ان شاالله خدا همه رو سالم کنه خالتون هم معجزه کنه شفا پیدا کنه،خالتون در کنار داروهاشون باید رژیم غذایی و ورزش هم داشته باشن.یه دکتر اعصاب و روان هم ببریدش تا افسردگیش پیشرفتی نداشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم طب سنتی راه کار داره در این حد که یک کلیپ دیدم بنده خدا خودش تعریف کرد که بجای قطع عضو طب ...

مرجان خودم کلیپش دیدم حتی  یه دکتر طب سنتی حرف زدم

متاسفانه میشخ اوضاعش  نابوده کل پا درگیر شده

کاری از دستش برنمیاد

عزیزم خیلی ناراحت شدم لعنت به دیابت من همیشه میگم اگر بهش رسیدگی نکنی هیچ فرقی با سرطان نداره من خود ...

همه درا بسته هست هر راهی بگی رفتیم اما هیچی

خودش به کل روحیش باخته میگه مرگ ترجیح میدم به از دست دادن پام الانم با ارامبخش ارومش کردن

حالا گفتیم از شیراز انتقالش بدیم تهران ببینم اونجا چی میگن

سلام عزیزم یه سر به این پیج بزنید من تازه فالو کردم شاید به دردتون بخوره ان شاالله زود سلامتیشونو به دست بیارن

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
همه درا بسته هست هر راهی بگی رفتیم اما هیچی خودش به کل روحیش باخته میگه مرگ ترجیح میدم به از دست دا ...

بله متاسفانه میدونم چی میگید حال الانتو درک میکنم من خودمم بابام سرطان داره استخوناش سیاه شده یه روز با دارو خوبه یه روز دیگه حالش بد میشه این بیماریها درمان ندارن چاره چیه باید بسوزیم و بسازیم و شاهد ناراحتی ها و اذیت بودن هاشون باشیم من یکی که امیدمو از دست دادم همیشه غصه میخورم امشب هم که الکی الکی یاد موقع هایی که بابام سالم بود افتادم همش گریه میکنم بگمونم افسردگی گرفتم ان شاالله هیچکس شاهد مریض شدن عزیزانش نباشه

بله متاسفانه میدونم چی میگید حال الانتو درک میکنم من خودمم بابام سرطان داره استخوناش سیاه شده یه روز ...

مامان بهار عزیزم درک میکنم خیلی سخت ادم درد کشیدن عزیزش ببینه و کار نتونه کنه از خدا میخوام در درجه اول سلامتی و شفای پدر تو بده و بعد هم خاله من 

میدونی وقتی یه عزیزی مریض باشه فقط خودش زجر نمیکشه اطرافیانش پا به پاش از غصه اب میشن

امیدوارم به حق این ماه عزیز دوتاشون  شفا پیان کنن

یاد جملات اخر زیارت عاشورا افتادم

- اَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ