holoojiji مدیر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 282 عنوان بچه اه 🙄 | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست من مجردم ولی خیلی فکر کردم و گفتم اگر ازدواج کنم هرگز بچه دار نخواهم شد از بچه ها بدم نمیاد ولی میترسم بچم بی ادب بار بیاد به خاطر همین هم اصلا خوشم از بچه نمیاد شما چی ؟ 1401/05/25 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مخ_تونم عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 3731 دلت میاد من ک عاشق بچه امم ولی تا دو سه سالگی هر وقت بزرگ شد میزارمش سر کوچه😂
مـاه_زیبـای_منـه عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 8157 وای منم..هم از تیپم میفتام ..هم خسته میشمبزرگم که بشن میگن چرا مارو ب این دنیا اوردی؟؟رو تربیت حساسم..بشدتاگه یروز مزدوج بشم...اگه هم شرایطمون اوکی بود هم دوس ندارم
holoojiji مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 282 من چون از خودم مطمئن بودم پس از ادب بچمم مطمئنم من آدم بدی نیستم نماز میخونم قرآن چادری ام تازه هرگز هم صدام رو روی پدر و مادرم بالا نبردم حتی برای شوخی همیشه قربون صدقه مامان و بابام میرم و خیلی ام دوستشون دارم چشم حسودشونم کورر
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12345 من بچه دوس دارم ولی خب هدفم پزشکیه نمیدونم چطور بچه جمع کنم یکیم واسم فال گرفت گفت ۴ تا بچه میاری دو بار دوقلو😂منم از همین الان گفتم که نصفشون خونه مامانم نصفشون خونه مامانش من بیکار نیستم🤣😐 تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
فاطمه۴۵۸ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3303 منم مجرد بود حوصله بچه ها رو نداشتم اصلا سمتشون نمیرفتم ولی الان پسرم تنها عشق زندگی مه😍 بچه خود ادم خیلی فرق داره
holoojiji مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 282 منم مجرد بود حوصله بچه ها رو نداشتم اصلا سمتشون نمیرفتم ولی الان پسرم تنها عشق زندگی مه😍 بچه خود اد ... زنده باشن واااییییییی حالا شاید نظرم عوض شه ولی اصلا ازپسر خوشم نمیاد شده صقد کنم ولی بچه پسر نمیارم
eshf68 عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3536 من آدم بدی نیستم نماز میخونم قرآن چادری ام تازه هرگز هم صدام رو روی پدر ... آفرین پس شما که انقد خوبی مطمئن باش بچتم یکی میشه بهتر از خودت e❤ s❤ h❤ f
فاطمه۴۵۸ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3303 زنده باشن واااییییییی حالا شاید نظرم عوض شه ولی اصلا ازپسر خوشم نمیاد شده صقد ک ... دختر و پسر نداره ولی من دلم پسر میخواست دو سال و نیمه شه یه کم اخم کنم میگه مامان چرا ناراااحتی من پیشتم ناراااحت نباش 😁 فداش بشم