راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه عده تو این سایت اینقدر بیکار و شکست خورده و هیچی ندارن که تفریحشون فقط آویزون و مگس مزاحم کاربرای دیگه بودنه.کولی صفت اند و منتظر یه سوژه تا مثل سگ پاچه بگیرن و تفریح هر روزشون بشه پیگیری و بررسی اکانت یه کاربر دیگه.اینها نه اصالت دارند،نه خانواده،نه پرستیژ نه یه کار و سرگرمی معمولی فقط واق واق بلدند و گاز گرفتن و بابت خوشبختی بقیه خودزنی کردن و هارت و پورت.کسی که هاری داره جاش تو مجازی نیست باید قرنطینه بشه.خوشبختانه نی نی یار هم عشقی پست هارو تایید میکنه و نمیشه به این اراذل درس ادب داد وگرنه خیلیا یاد میگرفتن نباید با عقده ها و کمبودهاشون بقیه رو اذیت کنند.تو امضا مینویسم چون میدونم میخونی پیگیر بدبخت😂
یعنی چی از مردن کسی حس خوب میگیری ؟مشکل روانی داری بهتره بری روانپزشک😑
نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی