2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اع عوارض نداشت عزیز؟ بعد اگه ال دی بخورم با متفورمین میتونیم بدون جلوگیری رابطه داشته باشم؟

اره عزیزم حالت تهوع خستگی میل به غذا نداشتم والان هم قرص جلوگیری با متفورمین میخورم رابطه بدون جلوگیری هم دارم

عوارضی داشت ؟ چطور بود جواب داد؟ ۴ سال چرا؟

نه قرص متفورمین هیچ عوارضی نداره فقط بدیش اونه ک ادمو بی حال می‌کنه بله جواب داد تنبلی تخمدانم از بین رف من بیشتر برای لاغری می‌خوردم ک لاغر هم شدم 

نه قرص متفورمین هیچ عوارضی نداره فقط بدیش اونه ک ادمو بی حال می‌کنه بله جواب داد تنبلی تخمدانم از بی ...

چقدر لاغر شدی دوست عزیز؟ چه مدت و چطور مصرف کردی؟ دکتر غدد من هم بهم داده تموم شده دیگه نگرفتم واقعا تو لاغری اثر داره؟ 

خدایا همسر و فرزندانم رو در پناه خودت نگهدار
چقدر لاغر شدی دوست عزیز؟ چه مدت و چطور مصرف کردی؟ دکتر غدد من هم بهم داده تموم شده دیگه نگرفتم واقعا ...

عزیزم من 4سال مدام استفاده کردم ولی 17کیلو کم کردم ن باید سرخود مصرف کنی باید دکتر بگه چ مدت باید استفاده کنی

عزیزم من 4سال مدام استفاده کردم ولی 17کیلو کم کردم ن باید سرخود مصرف کنی باید دکتر بگه چ مدت باید اس ...

من کم کاری تیروئید دارم به دکترم گفتم خیلی سخت وزن کم میکنم حتی با رژیم دفعه قبلی که رفتم دکتر غدد بهش گفتم برام متفورمین نوشت ولی نگفت تموم شد دوباره بگیر منم تا داشتم میخوردم الان چند هفته اس تموم شده پس همونه اشتهام زیاد شده سایزم کم کردم تو این مدت ولی نمیدونستم از متفورمینه 😁

بله از همونه اشتها رو کلن کم می‌کنه و باعث لاغری میشه

پس دوباره بگیرم بخورم چون تا میخوردم خیلی اشتهام کم بود و سایز کم میکردم