2777
2789
عنوان

ملاک ازدواج🤔

96 بازدید | 8 پست

شما ها اگه خواستگار یا همسر آیندتون

وضع مالیش متوسط یا خوب نباشه زنش میشید؟

شما هم اینو قبول دارید ک همه کامل نیستن و یه نفر با اخلاق خوب و وضع مالی نامناسبو قبول میکنید؟

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون موقع چشام کور شده بود و گوشام کر،چون همو می خواستیم اما عشقم عرضه داشت و خودش به همه جا رسید خدا ...

خداروشکر عزیزم

اخلاقشم خوبه؟

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

یه پدر باید اوضاع اقتصادیش خوب باشه خوش اخلاقم باشه برای ازدواج دنبال همسر ایده ال نیستم دنبال پدر ...

متاسفانه پسر خوب زیاده ولی وضع مالی ۱ درصدشون ممکنه خوب باشه

خواستگارای من هر کدوم وضعشون خوب بود تو زرد از آب در اومدن

نامزدم وضع مالیش متوسطه خوبه اخلاقش ولی من غصه ی پولو میخورم

الحمداللههه..هر کسی یه خوبی هایی داره و یه بدی هایی بالاخره

الهی شکر عزیزم😍

متاسفانه پسر خوب زیاده ولی وضع مالی ۱ درصدشون ممکنه خوب باشه خواستگارای من هر کدوم وضعشون خوب بود ت ...

ببین همه چی بستگی به خودت داره

رابطه عاشقانه است؟

روی محبتی که بین تونه میتونی قیمت بزاری؟

اگه عشق برات مهمه سعی کن راجب ایده ال های رابطه ات صحبت کنی و ازش بخوای انجام بده

اینجوری شرایط مالی کمتر به چشم میاد برات

در ضمن اوضاع اقتصادی اصلا خوب نیست همینکه اهل کار هست هم خیلی خوبه

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤