2789
سوال منم هست من از بعد تخمک گذاریم دردای عجیب دارم. الان4روز به گریودیمه از صب همش حس میکنم الانه پر ...

من هم الان یک سال و یک ماه هست که توی اقدامم خسته شدم

به امید روزی که همه ی زنان چشم به انتظار مادر بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما موعدت کی هست؟

از موعدم چند گذشته « بخاطر تنبلی تخمدان زمان پریودیم دقیق مشخص نیست» و از دیروز لکه بینی قهوه ای خیلی کم دارم 

از موعدم چند گذشته « بخاطر تنبلی تخمدان زمان پریودیم دقیق مشخص نیست» و از دیروز لکه بینی قهوه ا ...

من تازه4روز دیگه موعدمه صب بی بی زدم چون اصلا نمیتونم از فکرش بیام بیرون منفی بود دیگه خیلی حالم بدتر شد الانم دردای پریودی هی میادو میره این ماه رفتم دکتر سینال اف و اجچ ام جی و لنروزول مصرف کردم 4تا فولی هم داشتم روز13سیکلم ولی انگارنگرفته. لک قهوه ای شنیدم اگه کم باشه و 48 ساعته قطع بشه نشونه بارداری ه

من تازه4روز دیگه موعدمه صب بی بی زدم چون اصلا نمیتونم از فکرش بیام بیرون منفی بود دیگه خیلی حالم بدت ...

امیدوارم که به حق این ماه برات بگیره عزیزم من که دیگه از بیبی چک متنفرم از بس هر وقت زدم  منفی شده 

امیدوارم که به حق این ماه برات بگیره عزیزم من که دیگه از بیبی چک متنفرم از بس هر وقت زدم   ...

منم خیلی بدم اومده از بی بی چک منفی یعنی اینقدر نگاهش کردم دریغ از یه هاله برای دلخوشی. دیگه کلاناامیدم منتظر پریودیم. ایشالاتومامان بشی اگه لک بینیت قطع شد چند روز بعدش یه بی بی چک بزن ببین چی میشه ایشالا مامان شدی

منم خیلی بدم اومده از بی بی چک منفی یعنی اینقدر نگاهش کردم دریغ از یه هاله برای دلخوشی. دیگه کلاناام ...

انشالله