چرا همه تایپیک منا میخونند ولی نظری در کار نیست چرااااااااا
خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
گزارش برای دوستان نزن تا برات نظر بدن 😊من خودم داشتم تایپمو قفل میکردم
مرد داخله تایپیکت بود من واسه خودت گفتم
خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم خودم متوجه شدم میخواستم قفل کنم بازم متشکرم که به فکر من بودید 💗
خودتون دیدید که حتی بهشونم اگع اشتباه نکنم گفتید شما اینجا چیکار میکنی ؟
یه سری اقایون عاقل نیستند ولی تو عاقل باش البته خودتم تعجب کردید فکرشا نمیکردید اقایون اینجا باشن
بله واقعا ترسیدم چون چوبشو یه بار خوردم ولی تایپمو داشتم قفل میکردم دلم میخواست بمونه بازم خیلی ممنو ...
خواهش می کنم 😘