reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4360 عنوان زندگی 80 بازدید | 13 پست زندگی خیلی مزخرف و مسخرست نه؟اصلا هیچ قشنگی ای نداره😞قبول دارین؟ 1401/05/25 | 16:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delara_tamanna عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2242 ن بعضی ادما وحودشون زندکی رو قشنگ میکنه [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
mohomary عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 538 ن بعضی ادما وحودشون زندکی رو قشنگ میکنه چجوری هرکار میخای بکنی یا پول میخاد یا شانس
delara_tamanna عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2242 چجوری هرکار میخای بکنی یا پول میخاد یا شانس ن پول میخواد ن شانس اگه خدا باهات باشه صفر ریالم داشته باشی می تونی بهترین باشی [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4360 نه دیگه اینقدم مزخرف نیس که ولی من خیلی وقته از ته دل نخندیدم😔امروز دیگه واقعا خسته شدم گریه کردم
reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4360 ن پول میخواد ن شانس اگه خدا باهات باشه صفر ریالم داشته باشی می تونی بهترین باشی مشکل من همینه که خودم دست رد به خدا زدمخدا هم دیگه گفت وقتی منو نمیخواهی اصرار نمیکنم
delara_tamanna عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2242 مشکل من همینه که خودم دست رد به خدا زدم خدا هم دیگه گفت وقتی منو نمیخواهی اصرار نمیکنم ن خدا در همه حال اصرار میکنه فقط باید قلبت باهاش باشه [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
monnnaaaa عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 1189 آره واسه خیلیا قشنگه🚶🏽♀️ دلم میخواد برگردم به اون زمانی که بابام میگفت دختر منو کی اذیت کرده🙂:)
reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4360 ن خدا در همه حال اصرار میکنه فقط باید قلبت باهاش باشه اما چیکار کنم که قلبم ازش فرار میکنهحالم بدجوری بده...
دخترفروردینی۹۷ عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 2682 ولی من خیلی وقته از ته دل نخندیدم😔امروز دیگه واقعا خسته شدم گریه کردم همه چیز که خندیدن نیست میدونی آدم بزرگ میشه مشکلاتشم بیشتر میشه ولی بلاخره همیشه که نیس تموم میشه کارهایی انجام بده که حالتو بهتر کنه
delara_tamanna عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2242 اما چیکار کنم که قلبم ازش فرار میکنه حالم بدجوری بده... ب قلبت بفهمون که داری زندگی میکنی تا ب خدا و زیبایی هاش برسی هر چی زندگی ات سخت تر باشه(البته خدا رو فراموش نکنی) پاداشت پیش خدا بیشتره [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
reddy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 4360 همه چیز که خندیدن نیست میدونی آدم بزرگ میشه مشکلاتشم بیشتر میشه ولی بلاخره همیشه که نیس تموم میشه کا ... دلم میخواد با یکی بشینم باهاش راحت دردودل کنم.. ولی تنهام کسی نیست حتی یه رفیقی که بتونم راحت باهاش حرف بزنم