2777
2789
عنوان

بدیخت شدم باز از پلیس فتا بهم زنگ زدن😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 20259 بازدید | 438 پست

فقط اونایی که میگن وای چرا اینکارو کردی هیچ وقت جای اسی نبودید .اگه شمام جاش بودید از هشت ناحیه شقه شقه ش میکردید این که چیزی نیس.واقعا موندم میان رو منبر امر ب معروف میکنن آیا خودتون تو زندگیاتون انقده مهربون و باگذشتید؟

نی نی یار نیستم. نی نی نازم💋🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینقد بعضیا میگن چیکارش داری چرا زندگیشو خراب میکنی! این خانم با اینکه دوست صمیمیش بوده بهش خیانت کرده با شوهرش و زندگی این خانومو به گند کشیده.  حالا خوش و خرم بره ازدواج کنه...عجباااا

چرا اینقد بعضیا میگن چیکارش داری چرا زندگیشو خراب میکنی! این خانم با اینکه دوست صمیمیش بوده بهش خیان ...

منم تعجب کردم ازین ادما

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

چقدررر دارین بدبختو سرزنش میکنید

بسه دیگه

مطمعنید از خودتون که اگه شما جاش بودید همچین کاری نمیکردید؟

حالا ازتون راهنمایی میخواد

بلدید کمکش کنید

بلد نیستید همینجور حالش بده دیگه سرزنش میکنید چرا

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
وقتی طلاق گرفتی . دیگه به تو ربطی نداره  ک زندگیشو خراب کردی

حرفاتو با لحن عکس پروفایلت تو ذهنم میخونم

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡