بچه ها بدبخت شدم،شوهر سابقم با یه دختره بود،دختره دوستم بود،منم فهمیدم خیانت کردن بهم طلاق گرفتم،حالا داره با یکی نامزدی میکنه منم رفتم به نامزدش گفتم،حالا ازم شکایت کرده ک دروغ میگه و انکار میکنه،پیجشم پاک کرده همون پیجی ک باشوهرم میحرفیدن،یبار شکایت کرد و بعدم رضایت داد ولی گردن نمیگرف چون قضیه برا ۴سال پیشه.
نامزده بهش گفته یا جدامیشیم یا ته این قضیه برو حقیقت مشخص شه.بچه ها من مدرک درستی برا اثبات ندارم.حالم بده،کمکم کنه😭😭😭
فقط اونایی که میگن وای چرا اینکارو کردی هیچ وقت جای اسی نبودید .اگه شمام جاش بودید از هشت ناحیه شقه شقه ش میکردید این که چیزی نیس.واقعا موندم میان رو منبر امر ب معروف میکنن آیا خودتون تو زندگیاتون انقده مهربون و باگذشتید؟
خوب کردی عزیزم رفتی گفتی چون اونم زندگی توروخراب کرد الانم نترس بایه وکیل یا یه آدم کاربلد صحبت کن تاراهنمایتت کنه فقط اشتباهات اونجاست که بدون مدرک حرف زدی🤨🙁
چرا اینقد بعضیا میگن چیکارش داری چرا زندگیشو خراب میکنی! این خانم با اینکه دوست صمیمیش بوده بهش خیانت کرده با شوهرش و زندگی این خانومو به گند کشیده. حالا خوش و خرم بره ازدواج کنه...عجباااا
مطمعنید از خودتون که اگه شما جاش بودید همچین کاری نمیکردید؟
حالا ازتون راهنمایی میخواد
بلدید کمکش کنید
بلد نیستید همینجور حالش بده دیگه سرزنش میکنید چرا
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
وقتی طلاق گرفتی . دیگه به تو ربطی نداره ک زندگیشو خراب کردی
حرفاتو با لحن عکس پروفایلت تو ذهنم میخونم
🧨✨ خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡