2777
2789
عنوان

چرا آخه😭😭

130 بازدید | 9 پست

دیشب ساعت ۱و۲ بود شوهرم اومد دنبالم که بریم خونه خواهرش(خواهرش میخواد طلاق بگیره به دلایلی و خیلی به شوهرش وابسته بوده)شوهرم سر کار بود ساعت ۱۲ونیم کارش تموم میشه تا بیاد دنبالم یکی دو ساعت طول کشید مادرم تو این فاصله گفت خب تنها نرو منم میام همراهتون خیلی وقته زهرارو(خواهرشوهرم)ندیدم منم گفتم باشه شوهرم خیلی خوشحال شده بود همین که اومد بالا خم شد کفششو در بیاره عینکش از رو چشمش افتاد یکم لب پر شد منم گریه زاری راه انداختم(عینکشو اول عقدمون با هم رفتیم خریدیم)شوهرم مسخرم کرد منم یکم خندیدم کاشکی نمیرفتیم ولی!چایی ریختم براش خورد پاشدیم رفتیم وقتی رسیدیم خونه خواهرشوهرم از خستگی داشتم وا میرفتم مادرم با خواهرشوهرم یکم حرف زد من و مادر و خووهرشوهرم رفتیم تو اتاق خوابیدم شوهرم از خستگی ولو شده بود تو حال منم یه رو انداز آوردم براش صبح داشت پتو هاروشوهرم جمع میکرد دیدیم مادر شوهرم اومدخونه خواهرشوهرم  چند دقیقه گذشت حرف طلا راه افتاد مادر شوهرم الکی الکی داد زد پیش مادرم امین بچم کلی طلا و سرویس برای دخترت خریده کجا بردین بیارین روز عروسی بهش بدیم بچم از کجا پول آورده دوباره بخره من اصلا حرفی نزدم مادرم گفت چه طلاییی؟بعد مادرش مثه کولی ها دویید دست شوهرم کشید که امین مگه نمیگفتی رفتیم سرویس خریدم براش خب حرف بزن شوهرم گفت آره خریدم(راست میگفت)ولی اونقدر که مادرش میگفت نبود مادرشوهرم داد زد یه حرف زشت زد شوهرم همین طور میگفت مامان بس کن(مادر خودش)مادره منم عصبانی شد گریه زاری و مادر اونم جیغ و گریه مادرم دستمو گرفت گفت نمیخوام پسرت برا بچم اصلا عروسی بگیره کارشو که کرده دیگه از عروسی گذشته😔مادرش گفت دخترت حیا نداشته نتونسته خودشو حفظ کنه هیچی مادرم دستمو گرفت اومدیم خونه شوهرم هم همین طور سرش درد میکنه خوب بود چیزی نگفتم؟😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرت از کجا می‌دونه شوهرت کارش رو کرده؟

مادرت اصلا نباید تو اون شرایط می‌رفت خونه ی خواهر شوهرت.

مادرشوهرت سر دخترش بهم ریختست ،استرس و تنش داره حتما،که اینطوری بی خود و بی‌جهت دعوا درست کرد.