2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با متاهل دوست نبودم ولی تو موقعیتی قرار گرفتم که طرف اومد بعد ۴سال به شوهرم پیام داد و وقتیم شوهرم گفت متاهل شده و خوشبخته با وجود اینکه فهمید باز زر زر میکرد که خاطراتو بهش یاد اوری کنه خواستم بگم اگه تو چنین رابطه ای هستین خارج شین و خونه خراب کن نباشین

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

این تجربیات دوستمه

میگفت شبا زود میگفت میخام بخوابم ک برا سرکارم خوابالو نباشم!مثلا ساعت ۱۰شب میخوابیده

از بچهاش عکس میذاشته میگفته خواهر برادرمن

درصورتی ک طرف خودش ۲۹/۳۰بود و بچهاش ۳و۴سال

گاهی اوقات وسط مکالمه صدای ی زن میومده ک باهاش حرف میزده و اینم یهو قط میکرده بعد ب دوسم میگفته مامانمه😑

ولی خب اینجوری لو میره ک خانومه زنگ میزنه ب دوستم پ میگه ازش جدا شو من زنشم و اونام بچهامونن و بهت دروغ گفته

و تمام

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

تجربه ندارم ولی به نظرم ادم متاهل یه رفتارای مشخص داره

در قدم اول که بهترینش اینکه شناسنامه طرفو ببینی وقتی همچین شکی داری

یا شبا ببینی تا صبح باهات حرف میزنه یا نه بهانه میاره شبا معمولا متاهل باشه شب زود میره

دیگه اخر هفته ها یا تعطیلات یهو ویدیو کال تو واتساپ داشته باش ببین چه واکنشی نشون میده 

من با متاهل دوست نبودم ولی تو موقعیتی قرار گرفتم که طرف اومد بعد ۴سال به شوهرم پیام داد و وقتیم شوهر ...

عزیزم استاتر گفته قبلش خبر نداشته ..ادم متوجه بشه ک دیگه ادامه نمیده