2821
2789
این پیجشه ، حذف قند و شیرینی و هرچی که شیرینه و بیسکویت و نوشابه و شربت وآبمیوه کارخونه ای وفست فود ...

مرسییییییی عزیزمممم خیلییی لطف کردی الان۳روز کلا هیچی قندی نخوردم یکوچولوهم ورزش میکنم بازم ممنون از محبتت ایشالله خدا ب هرکس ک نی نی میخواد سالمون خوبشو بده

مرسییییییی عزیزمممم خیلییی لطف کردی الان۳روز کلا هیچی قندی نخوردم یکوچولوهم ورزش میکنم بازم ممنون از ...

خواهش میکنم ،منم دارم همینکارا رو میکنم ان شالله نتیجه ببینیم ،با این روشها مطمئن باش درست میشی واما اگر طبعت سرده خیلی مراقب باش پاهات خیلی سردش نشه و گرمیجات بخور با چای دارچین و زنجبیل بخور  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تبلی تخمدان شدید دارم و دوماه پیش آمپول hcg زدم ولی نشدم. پریودام منظمه ولی موی زائد زیاد دارم ...

من یه مدت پریود هم نمی‌شدم و قطره خوردم و سه ماه پریود شدم و موهای زائد هم کمتر شد ،اما بعد سه ماه مجدد پریود نشدم ،این تجربه من بود البته اون موقع با پیج فلورا تاجیک آشنا نبودم و نمی‌دونستم نباید شیرینیجات مصرف نکنم و ورزش کنم و خوابم منظم باشه و..

برای شما که پریودات منظمه امکان داره تاثیر داشته باشه و کمتر بشه ،امتحان کم یه ماه اگر تأثیر دیدی به من هم بگو 

من 29 ،سه سال اقدام ،اما با این پیج واین روشها چندماهه که رعیت میکنم تقریبا شیش ماه 

خوشبختم از آشنایی با شما🌹🌹 میتونم چندتا سوال بپرسم

شما تو این ۳سال دکتر هم رفتید؟قرص مصرف کردید؟اگ مصرف کردید میتونم بپرسم چی بوده من ۲۲سالمه یک سال اقدامم ۴ماه قرص مصرف میکنم ۴ماه متفورمین ۳ماه لتروزول و دوفاستون ولی بی فایده بود قرص خوردن😭

خوشبختم از آشنایی با شما🌹🌹 میتونم چندتا سوال بپرسم شما تو این ۳سال دکتر هم رفتید؟قرص مصرف کردید؟ا ...

سلام من از سن شما این مشکل رو داشتم واز اونموقع که مجرد بود تا حالا بیشتر از ۸تا دکتر سنتی و زنان تخصصی عوض کردم ، یسریها قرص ضد بارداری تجویز کردن وآخرین دکترم چون پریود نمی‌شدم دوفاستون واستردیول داد و با اینا پریود شدم واسپیرونولاکتین برای کاهش موهای زائد و کاهش سطح هورمونهای مردانه و  بعدش گفت قرص ضد بارداری فقط بخورم تا منظم شم و قرص متفورمین وبعد برای اقدام گفت قطع کن ، اما با قطعش دوباره عوارض اولیه برگشت و مجدد بدون بارداری پریود نشدم ، یه مدت ویتاگنوس خوردم که از اونم چندماه راضی بودم ولی نمی‌دونم چرا بعد چندماه تاثیر نکرد شاید چون شیرینیجات می‌خوردم ، تا اینکه دارم اینکارایی که گفتم رو انجام میدم و پریود میشم دیگه باید ببینیم باردار میشیم یا نه  ،ویتامین هارو هم مصرف کن حتما ویتامین دی وانواع ویتامین یه آزمایش بده ببینی چه ویتامینهایی لازم داری و بخور، عکس رنگی هم شنیدم بعضی‌ها تعریف میکنن که رفتن و لوله هاشون بسته بوده و متوجه شدن که من نگرفتم

سلام من از سن شما این مشکل رو داشتم واز اونموقع که مجرد بود تا حالا بیشتر از ۸تا دکتر سنتی و زنان تخ ...

مرسی گلم ایشالله شماهم ی نی نی سالم بدنیا میاری مهربونم

پس یعنی الان فقط ورزش می کنید و اصلاح تغذیه شیرینی جات فست فود اینا نمیخورید درسته

قرص هاتون هم قطع کردید؟

یعنی با ورزش و اصلاح تغذیه پریودتون منظم شد

منم دارم ورزش انجام میدم خدا کنه خدا بمنم‌ ی نی نی سالم و خوب بده

مرسی گلم ایشالله شماهم ی نی نی سالم بدنیا میاری مهربونم پس یعنی الان فقط ورزش می کنید و اصلاح تغذیه ...

ان شاالله میده عزیزم ، آره ورزش ،تغذیه ،قرص هم ویتامین دی و هر ویتامینی که کمه تو بدنت و متفورمین هم روزی دوتا موقع نهار میخورم ، صبحها هم حلوا خرما که گفتم رو میخورم بزنی حلوا بارداری میاره خرماست با ادویه و یروز درمیون بادکش تخمدان انجام میدم اینم گوگل سرچ کنی تصویرش میاد  ،همینارو انجام بده. 

عزیزم میگم شنیدم پیاز درمانی هم خوبه شما انجام دادین؟

اینم تو سایت خوندم ،من چند روز انجام دادم ولی مستمر انجام ندادم ،برای هم دعا کنیم و البته به لطف خدا دلمون محکم باشه و اینکه اقوام من هم با لاغری و ورزش باردار شدن  

اینم تو سایت خوندم ،من چند روز انجام دادم ولی مستمر انجام ندادم ،برای هم دعا کنیم و البته به لطف خدا ...

سلام عزیزم حالت خوبه؟

عزیزم شما هنوز رژیمی؟؟چقدرررر سختهههه دیگ خسته شدم از ورزش😂🥺۳روز ورزش کردم بعدش دیگ ولکردم فک کنم برم باشگاه بهتر باشه شما حالتون چطوره رژیم غذایی اون چیا نمیخورید آخه شنیدم لبنیاتم مضره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز