2777
2789
عنوان

کسب درامد

123 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها خوبین من همونیم ک دنبال ی راه بودم واسه کسب درامد الان پیدا کردم گفتم ب شما هم بگم 

https://pooleno.ir/auth?referralCode=ulhphx

برین تو این سایت ثبت نام کنین بابت هر دعوتتون ۱۵ هزار تومن میده احراز هویتم نمیخواد 

من ن اومدم تبلیغ کنم ن چیزی فقط برا این ک خیلیا مثل من دنبال در اوردن پولن گفتم کمکی کرده باشم خودم دونفر دعوت دادم ۳۰ تومن گرفتم 

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

اول ثبت نام کنین بعد بزنین رو کسب درامد با هر دعوتی ک بکنین ۱۵ هزار تومن میده بهتون

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلاهبرداریه بنظرم 

فک نمیکنم عزیزم چون از یوتیوب دیدم و خیلیا راضی بودن و اثبات برداشتم داره

نوشته ۲۴ ساعت میکشه ک واریز شه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز