2777
2789
عنوان

لاغری با اسپند و زرد چوبه

7515 بازدید | 32 پست

سلام من بلغم دارم مثل اینکه و شنیدم اسپند خوبه و بخاطر بلغم چاقی پهلو و شکم دارم میخام لاغر بشم 

کسی می‌دونه یا تجربه داشته کمکم کنه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐اقااااا فقط رژیممممم و ورزش این چیزا دیگه چیه 

ارره عزیزم حرفتو قبول دارم اما واسه همین بلغم خیلی بی حال و مسلم نمیتونم اصلا ورزش کنم اراده ندارم و خیلیییی زود خسته میشم

😐😐😐😐اقااااا فقط رژیممممم و ورزش این چیزا دیگه چیه 

باید خدمتت عرض کنم زندایی من با اسپند نزدیک۲۰کیلو کم کرد🫠🫠منم شنیدم حال شما رو داشتم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

این دستورو انجام بده تضمین میکنم که لاغرشی.مخصوصا اینکه بلغم داری حتماجواب میده.هرروزصبح ناشتا نصف قاشق مرباخوری سیاهدونه روحسابی بجو وقورت بده بعدصبحونتونیم الی یک ساعت بعدش بخور.هییچ عارضه ای نداره قول میدم لاغرشی

ارره عزیزم حرفتو قبول دارم اما واسه همین بلغم خیلی بی حال و مسلم نمیتونم اصلا ورزش کنم اراده ندارم و ...

خب پس اینو تجربش کن ببین چیه یکی گفته ۲۰ کیلو کم کرده زندایش 

هی با توهم با نظرم اگه مخالفی ریپ نزن حوصلتو ندارم 😒😒
توو چه مدت عزیزم ؟؟؟ میشه راهنماییم کنی؟؟❤️🤗

والا چندماه ندیده بودمش وقتی دیدم خیلی لااااغر کرده بود گفت روزی یه لیوان اسپند دم میکرده میخورده... تنها استفاده من از اسپند دود دادنه🤭خیلی هم شکموعه این زندایی ما فقط بگم بسی تعجب کردم اهل رژیم هم نیست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
این دستورو انجام بده تضمین میکنم که لاغرشی.مخصوصا اینکه بلغم داری حتماجواب میده.هرروزصبح ناشتا نصف ق ...

چققد خوب مرسی فدات بشم چشم حتما اینم انجام میدم 

چون من اصلا استعداد چاقی نداشتم ارثی ولی یهو از پهلو و شکم واق شدم خیلی ناراحتم بابتش

فقط یه سوال دیگه میگم من پارسال کرونا گرفتم از اون ببعد ببخشیدا ولی یبوست گرفتم اسپند واسه یبوست خوبه یا بد ؟؟؟

چون خوندم ی سری گفته بودن خوبه یسری گفته بودن بد

برگ هایم چ‌ بی رحمانه میریزند 😂😂

منم اون لحظه حوله گذاشتم زیر پام پشمامو جمع کردم😁😁😁

چققد خوب مرسی فدات بشم چشم حتما اینم انجام میدم  چون من اصلا استعداد چاقی نداشتم ارثی ولی یهو ...

اسپندروول کن سیاهدونه یبوستت روهم خوب میکنه یه سرچ بزن یه درمانه واسه همه مریضی ها.پیامبرگفته درمان هربیماریه جزمرگ