چون به مرور خانما در اثرا زایمان و... فرسوده تر میشن .برای همین خانما ترجیحا کوچیکتر از آقایون باید باشن
در دوران سالخوردگی و... هم مشکلات جنسی و در اثر همین فرسودگی ها پیش میاد. ینی خانم بدنش داره از بین میره ولی آقایون با افزایش سن نیاز جنسیشون کم نمیشه و... اینا علمیه . گفتم بنویسم که بهشون فکر کنین
من دیدم تو فامیلمون... ولی الان پیرن هردو... ی زندگی عادی داشتن دیگه مثل همه. الان فک کنم اقاهه بالای ۶۷ سالش باشه. هردوشون سرپا و سرحالن
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
ببین داداش دخترا در حالت کلی از نظر فکری زود تر از پسر ها عاقل میشن .. حالا این موضوع زمانی هست که شما باهم هم سن باشید اون وقت این کامل مشخص میشه .. دیگه اون دختره ۱۰ سال هم از شما بزرگ تر باشه دیگه خودتون فکر کنید ببینید چی میشه
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بی شوخی این موردی نیست که طبق نظر بقیه بخواین راجع بهش تصمیم بگیرین و نیاز به مشاور هست به طور حتم اما همین که به ازدواج با اون خانوم فکر کردید یعنی تا حدودی حرف مردم براتون مهم نیست و این میتونه خوب باشه...
زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن! هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...!