2777
2789
پری سزارین دردم داشتت ؟ چن روزشه خانوم کوچولو😍

سلام عشقم ن زیاد درد نداشت اناهیتا فقط بعد اینک بی حسیت میره بلندت میکنن بری دسشویی اوتموقع درد داره 

بعد دیگ قابله تحمله و آرومی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا قربونش برممم 🥺❤️ چخبر خودت خوبی

خدانکنه عشقم

اره یکم درد دارم با شیاف اکی میشههه 

بهار وقت سر خاروندنم ندارمممم 😭😭😭😭

پریسایی ک بیس چاهاری تو یوتیوب بود الان بجه داری میکنه با بخیه سزارین😭

سلام عشقم ن زیاد درد نداشت اناهیتا فقط بعد اینک بی حسیت میره بلندت میکنن بری دسشویی اوتموقع درد داره ...

وای پری خوش بحالت منوکه سزکردن بعداینکه بی حسیم رفت دیگه گفتم میمیرم زنده نمیمونم دراون حدبودتاده روزفقط شب وروزگریه میکردم چندتاهم آمپول ریزعین انسولین داده بودن بزنم شکمم خون لخته نزنه اگه چیزی مونده باشع مررررررردممممممممم اسم نینی چیشدپری آریانا؟ 

بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌
خدانکنه عشقم اره یکم درد دارم با شیاف اکی میشههه  بهار وقت سر خاروندنم ندارمممم 😭😭😭😭 پری ...

چرابابا ازاین به بعدنینی میخابه توهم میای سایت یابه کارات میرسی خودتم کم کم خوب میشی الان گیجی خودتوگم کردی خداوقتی بچه میده توان بزرگ کردنشم میده 

بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌
خدانکنه عشقم اره یکم درد دارم با شیاف اکی میشههه  بهار وقت سر خاروندنم ندارمممم 😭😭😭😭 پری ...

بگردممم 😂تا ۴۰ روز سخته بعدش دیگ راحت میشی 

اسمشو چی گذاشتی🥺

ولی بچه ها سزارین بهترین گزینسسسسسس

اره بابا من یبار فیلم زایمان طبیعی دیدمم پشمام ریخته بوددد مگه اصن میشه یه کله دربیاد از اونجااا وحشت میکنمم فکرشم میکنم😐

اره بابا من یبار فیلم زایمان طبیعی دیدمم پشمام ریخته بوددد مگه اصن میشه یه کله دربیاد از اونجااا وحش ...

وای نگو خواهری 

انقدر سزارین خوبه ک نگووووو

والله طبیعی میزاییدم من اون وسط میمردم

وای پری خوش بحالت منوکه سزکردن بعداینکه بی حسیم رفت دیگه گفتم میمیرم زنده نمیمونم دراون حدبودتاده رو ...

اره اریانا 

چرا انقدر سخت زاییدی تو برا من راحت بوددد خواهری درد دلشتم اخ من استانه دردم بالاس

سلام عشقم ن زیاد درد نداشت اناهیتا فقط بعد اینک بی حسیت میره بلندت میکنن بری دسشویی اوتموقع درد داره ...

الان چطوری خوبی ؟

وای پری هروقت بودی عکس نینی رو بذار🥺😍😍

گریه هم خیلی میکنه یا بیشتر خوابه ؟