فلافل_دونونه مدیر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1186 عنوان #دوستانه# | مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 920 پست نفسای من بریزین اینجا دلم تنگتونه کجایین آخه بی معرفتا😂😘😍 بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌 1401/05/25 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisall عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1649 آره حامله ام میدونی چیه غذا های خودم نمیچسبه دوست دارم یکی برام غذا بپزه بیاره اصلا مف ... دقیقااااااااا منم حاملم منم دست پخته خودمو نمیخام من عاشق قرمه سبزی مادرشوهرممبیشور بجا اینک قرمه سبزی لپزه فقط آش میپزه🤣🤣
فلافل_دونونه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1186 بعضی وقتا میگم دیگ این روزام برنمیگرده چرا قدرشو ندونستم من روزای تنهایی دیگه برنمیگرده پریییییییییییی روزایی دونفربودین راحت بودی لم میدادی رومبل شب بیداریا وای یادم میفته هااااا😂😂😂😂 بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌
farzaneeeeee عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 8094 خوب شدواسه من نموند وگرنه من گشادترازاین حرفام پاشم آش بپزم واس خودم😂😂😂😂😂😂😂 آش و بیخیال فلافل رو چیکار کنم😂 با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
0اناهیتا0 عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 1854 واقعا هممممم الان انا میره فضولی میکنه ب بهار ک اونا بهت فحش دادن🤣 😂😂اتفاقا خیلی وقتع با بهار صحبت نکردمازبس زندگی متاهلی سخته وقت نمیکنم(سرعممممرررر)😔😂😂😂😂 زمین جوری میچرخه که بریزه پوزخندت!!
parisall عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1649 خوب شدواسه من نموند وگرنه من گشادترازاین حرفام پاشم آش بپزم واس خودم😂😂😂😂😂😂😂 لعنتی چ کیف میکنی الان 🤣🤣🤣
فلافل_دونونه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1186 آره حامله ام میدونی چیه غذا های خودم نمیچسبه دوست دارم یکی برام غذا بپزه بیاره اصلا مف ... کسی هس حالا بیاره برات مادرشوهری مادری😂 بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌
farzaneeeeee عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 8094 دقیقااااااااا منم حاملم منم دست پخته خودمو نمیخام من عاشق قرمه سبزی مادرشوهرمم ... کاش مادر شوهر گور به گور شده منم غذا میپخت میآورد برام با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
parisall عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1649 😂😂اتفاقا خیلی وقتع با بهار صحبت نکردم ازبس زندگی متاهلی سخته وقت نمیکنم(سرعممممرررر)😔😂😂😂😂 💨💨💨💨💨💨💨💨خوبه حالا نامزدیا بری سر خونه زندگیت چی میگی
farzaneeeeee عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 8094 کسی هس حالا بیاره برات مادرشوهری مادری😂 هستن ولی کسی چیزی نمیاره با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
فلافل_دونونه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1186 دقیقااااااااا منم حاملم منم دست پخته خودمو نمیخام من عاشق قرمه سبزی مادرشوهرمم ... اره بیکاره پاشه قورمه بپزه برات خداروشکرکن بازآش میده😂😂😂 بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌
فلافل_دونونه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1186 آش و بیخیال فلافل رو چیکار کنم😂 بیا حالا فلافل هوس کرد😂😂 بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌
parisall عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1649 کاش مادر شوهر گور به گور شده منم غذا میپخت میآورد برام ای خداااا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣برامن آش میده بابا ی برنجی ی خورشتی 🤣🤣🤣🤣🤣زنیکه آشخور
farzaneeeeee عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 8094 بیا حالا فلافل هوس کرد😂😂 😂😂 با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
فلافل_دونونه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1186 لعنتی چ کیف میکنی الان 🤣🤣🤣 الان انگارروهوام خدایا منم دارم میبینم نیس😂😂😂😂 بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌
0اناهیتا0 عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 1854 💨💨💨💨💨💨💨💨 خوبه حالا نامزدیا بری سر خونه زندگیت چی میگی ببند کپت😂😂کاش میشد تو دوره دوستیمون زمان متوقف میشد🥲😂اتفاقا تا همی ظهر هم خونع خودمون بودم🫠😂 زمین جوری میچرخه که بریزه پوزخندت!!