فلافل_دونونه مدیر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1186 عنوان #دوستانه# | مشاهده متن کامل بحث + 3334 بازدید | 920 پست نفسای من بریزین اینجا دلم تنگتونه کجایین آخه بی معرفتا😂😘😍 بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌 1401/05/25 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisall عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1649 پری سزارین دردم داشتت ؟ چن روزشه خانوم کوچولو😍 سلام عشقم ن زیاد درد نداشت اناهیتا فقط بعد اینک بی حسیت میره بلندت میکنن بری دسشویی اوتموقع درد داره بعد دیگ قابله تحمله و آرومی
parisall عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1649 بچه هادعاکنین بچم نیازبه عمل نداشته باشه لوزه ش بزرگه خیلی اذیت میکشه دعاکنین بادارو برطرف شه یکشنبه ... الهی آمینایشالا بخیره میگذره خواهر نگران هیچی نباش
parisall عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1649 ای خدا قربونش برممم 🥺❤️ چخبر خودت خوبی خدانکنه عشقماره یکم درد دارم با شیاف اکی میشههه بهار وقت سر خاروندنم ندارمممم 😭😭😭😭پریسایی ک بیس چاهاری تو یوتیوب بود الان بجه داری میکنه با بخیه سزارین😭
فلافل_دونونه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1186 سلام عشقم ن زیاد درد نداشت اناهیتا فقط بعد اینک بی حسیت میره بلندت میکنن بری دسشویی اوتموقع درد داره ... وای پری خوش بحالت منوکه سزکردن بعداینکه بی حسیم رفت دیگه گفتم میمیرم زنده نمیمونم دراون حدبودتاده روزفقط شب وروزگریه میکردم چندتاهم آمپول ریزعین انسولین داده بودن بزنم شکمم خون لخته نزنه اگه چیزی مونده باشع مررررررردممممممممم اسم نینی چیشدپری آریانا؟ بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌
فلافل_دونونه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1186 خدانکنه عشقم اره یکم درد دارم با شیاف اکی میشههه بهار وقت سر خاروندنم ندارمممم 😭😭😭😭 پری ... چرابابا ازاین به بعدنینی میخابه توهم میای سایت یابه کارات میرسی خودتم کم کم خوب میشی الان گیجی خودتوگم کردی خداوقتی بچه میده توان بزرگ کردنشم میده بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌
bhrr عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 152 خدانکنه عشقم اره یکم درد دارم با شیاف اکی میشههه بهار وقت سر خاروندنم ندارمممم 😭😭😭😭 پری ... بگردممم 😂تا ۴۰ روز سخته بعدش دیگ راحت میشی اسمشو چی گذاشتی🥺
bhrr عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 152 ولی بچه ها سزارین بهترین گزینسسسسسس اره بابا من یبار فیلم زایمان طبیعی دیدمم پشمام ریخته بوددد مگه اصن میشه یه کله دربیاد از اونجااا وحشت میکنمم فکرشم میکنم😐
parisall عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1649 اره بابا من یبار فیلم زایمان طبیعی دیدمم پشمام ریخته بوددد مگه اصن میشه یه کله دربیاد از اونجااا وحش ... وای نگو خواهری انقدر سزارین خوبه ک نگووووووالله طبیعی میزاییدم من اون وسط میمردم
parisall عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1649 وای پری خوش بحالت منوکه سزکردن بعداینکه بی حسیم رفت دیگه گفتم میمیرم زنده نمیمونم دراون حدبودتاده رو ... اره اریانا چرا انقدر سخت زاییدی تو برا من راحت بوددد خواهری درد دلشتم اخ من استانه دردم بالاس
فلافل_دونونه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1186 اره اریانا چرا انقدر سخت زاییدی تو برا من راحت بوددد خواهری درد دلشتم اخ من استانه دردم بالاس خیلی اسمش نازه اره من تحمل ندارم بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌
bhrr عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 152 وای نگو خواهری انقدر سزارین خوبه ک نگووووو والله طبیعی میزاییدم من اون وسط میمردم اره بابا طبیعی خیلی افتضاحه
هیتا_هسدم عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 2953 اره بابا طبیعی خیلی افتضاحه ایشالله بچه داری شدی مجبووووررر شی طبیعی بزایی
هیتا_هسدم عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 2953 سلام عشقم ن زیاد درد نداشت اناهیتا فقط بعد اینک بی حسیت میره بلندت میکنن بری دسشویی اوتموقع درد داره ... الان چطوری خوبی ؟وای پری هروقت بودی عکس نینی رو بذار🥺😍😍گریه هم خیلی میکنه یا بیشتر خوابه ؟