2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین در بارداری

1199 بازدید | 13 پست

دارم افسردگی میگیرم   

همسرم بابا و مامانم و همه دوستای همسرم با زن و بچه هاشون دارن میرن تو یه موکب پشت حرم کار کنن 

خیلی خیلی دلم میخواد برم ولی هی دودل میشم 

اونجا غمم نیست بیشتر مسیر راه تا دم مرز که باید تو اتوبوس بشینم برام دردسره

پولم نداریم هوایی بریم    

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ماشین خودتون نمی‌تونید تا اونجا برید؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

عزیزم من سه بار پیاده روی اربعین رفتم شما به هیچ وجه نمیتونید برید واقعا سخته.تو ماشین این مدت باید بشینی 

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
عزیزم من سه بار پیاده روی اربعین رفتم شما به هیچ وجه نمیتونید برید واقعا سخته.تو ماشین این مدت باید ...

راحت میشه رفت زیارت؟؟؟ یا فقط تا بین الحرمین میشه رفت؟

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

اگه خیلی زود بری میشه نصفه شب و اینا رفت زیارت ولی نزدیکای اربعین حتی به زور باید تو بین الحرمین بری 

اگه خیلی زود بری میشه نصفه شب و اینا رفت زیارت ولی نزدیکای اربعین حتی به زور باید تو بین الحرمین بری ...

برا همین دودلم برای رفتن

من تا حالا کربلا نرفتم اگه نشه برم زیارت پس نیام

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
برا همین دودلم برای رفتن من تا حالا کربلا نرفتم اگه نشه برم زیارت پس نیام

اربعین نباید امید زیارت کردن باشی بیشتر پیاده رویش مدنظره

بله میشه زیارت کرد من هر سه بار که رفتم حرم امام حسین زیارت کردم ولی حرم حضرت عباس هرسه بار مردونه بود  زنا فقط زیر زمین 

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️