2777
2789
عنوان

بیبی چک مدیکور

294 بازدید | 21 پست

بچه ها یه سوال داشتم.  من 4 5 بار مدیکور زدم همشون در جا هاله صورتی میندازه.راحت دیده میشه.

ولی تو همین نینی سایت خوندم نوشتن مدیکور مثبت کاذب زیاد داره. ممکنه 5 بار کاذب  بشه؟

واسه آزمایشم هنوز فکر میکنم زوده که برم.یه هفته مونده به موعدم

بنظرتون مدیکور دقیق نیس؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود دکترا هم بیبی چک یه هفته مونده رو قبول ندارن، نمیدونم چرا تا بعدش صبر نمیکنین؟!

ویور روش نوشته ۵ روز زودتر میتونه تشخیص بده بقیه شونم بعدش

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
الان برم آزمایش بنظرتون زوده .مشخص نمیشه؟

اره زوده 

بدی میگن مشکوکه باز چند روز دیگه بیا آزمایش بده 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

از وقتی علائمم شروع شد هی دارم تست میزنم.خودمو ورشکست کردم انقد بیبی خریدم

من دو بار زایمان کردم هر بار دو روز بعدش تست میزدم بعدشم دکتر و سونو هیچوقت آزمایش هم نرفتم 

[QUOTE=248935435]نه قرص هورمونیمو سه ماهی میشه قطع کردم. فقط مکمل و اینوفولیک میخورم[/QUOTE

فردا هم باادرار اول صبح بزن بتا هرروز دوبرابر میشه فردا باید پررنگ تر بشه. من تنها بی بی چکی که قبول دارم مدیکوره هیچ وقت الکی خط ننداخت اگه نیم ساعت صبر کنی شاید هاله بندازه ولی زیر ۵ دقیقه الکی خط نمیندازه واسه من همیشه سفید بود ماهی که باردار شدم ۱۰ ثانیه نشد دو خط پررنگ انداخت

[QUOTE=248935435]نه قرص هورمونیمو سه ماهی میشه قطع کردم. فقط مکمل و اینوفولیک میخورم[/QUOTE فردا هم ...

آره برای منم درجا هاله میندازه

دیگه آخریشه فردا رو هم میزنم و واقعا دیگه صبر میکنم برای آزمایش  

مرسی عزیزم