2777
2789
عنوان

رودبار چطوره؟؟رودباری داریم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3319 بازدید | 42 پست
عزیزم من گیلانی ام همیشه موقع زیتون ک میشه میریم رودبار😅 یا بخوایم بریم تهران و... از رودبار رد می ...

شما کجای گیلانید؟

برادرشوهرم سمت انزلی خونه داره ولی خیلی شرجیه

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای خونه سازی نیست.. زیاد سرسبز نیست . من خودم رودباری هستم اما میگم اگه از بیرون استان میای یا برو ...

ممنونم

شما کجای گیلانید؟ برادرشوهرم سمت انزلی خونه داره ولی خیلی شرجیه

عزیزم من ماسال هستم

بله درسته، گیلان کلا شرجیه

با اینکه آفتاب نسبت به سایر نقاط کمتره اما تحمل گرما به خاطر شرجی بودن خیلی سخته‌. مخصوصا بندر انزلی ک از لحاظ بارش اولین منطقه تو کشوره و نزدیک دریا هم هس 

بله

تاپیک قبلی تعطیل شد پیامت رو نتونستم بخونم چی بود پیامت؟ 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

تاپیک قبلی تعطیل شد پیامت رو نتونستم بخونم چی بود پیامت؟ 

وای تعطیل شد؟؟

هیچی پرسیدم الان بچه داری یا نه؟

وای تعطیل شد؟؟ هیچی پرسیدم الان بچه داری یا نه؟

اره تعطیل شد 

نه عزیزم ندارم الان 2 ساله جلوگیری ندارم هنوز باردار نشدم 😞

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

اره تعطیل شد  نه عزیزم ندارم الان 2 ساله جلوگیری ندارم هنوز باردار نشدم 😞

انشالا هرچی خیره قسمتت بشه❤️

انشالا هرچی خیره قسمتت بشه❤️

ممنونم انشالله شما هم به حاجتت برسی عزیزم 

عزیزم من گیلانی ام همیشه موقع زیتون ک میشه میریم رودبار😅 یا بخوایم بریم تهران و... از رودبار رد می ...

سلام عزیزم 

یه سوال درباره مردم رودبار اطلاعاتی دارید اینکه چه جور آدم هایی هستن؟ فرهنگشون؟ آداب و رسومشون ؟ 

من یه خواستگار الان دارم  بچه رودبار هستش میخوام ببینم چه جور آدم هایی هستند 

سلام عزیزم  یه سوال درباره مردم رودبار اطلاعاتی دارید اینکه چه جور آدم هایی هستن؟ فرهنگشون؟ آد ...

سلام‌ . عزیزم ببخشید دیر دیدم پیامتو‌

متاسفانه اطلاع خاصی ندارم. ما سمت غرب گیلانیم‌. اما ب طور کلی مردم خون گرم و خاکی ب نظرمیان...