2777
2789
عنوان

راه نرفتن کودک

872 بازدید | 15 پست

خانوما دخترم سیزده ماه و یک روزشه دست ب دیوار میگیره بلند میشه و راه میره کمی ولی مستقل نمیتونه اصلا 

چی بهش بدم ک زودتر راه بیفته..؟!

شنیدم زانوهاشو با روغن شترمرغ چرب کنم تا راه بیفته کسی امتحان کرده یا اطلاعی داره..؟!

باهاشم تمرین میکنم ولی اصلا نمیخواد ب خودش سختی بده و راه بیاد نهایت اگه بیاد دو سه قدم همین

عزیزم بچه هاباهم فرق دارن 

من دوتا نوه دارم اولی 11ماهگی راه میرفت دومی 18 ماهگی با کمک راه میرفت دکترهم بردیمش گفت هیچ مشکلی نداره  والان 2/5سالشه عین خرگوش جست وخیز میکنه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بچه هاباهم فرق دارن  من دوتا نوه دارم اولی 11ماهگی راه میرفت دومی 18 ماهگی با کمک راه می ...

واسه مراقبت بردمش میگه بلده توپ پرتاب کنه کفتم نه فقط میندازه زمین یا قل ش میده

میگه بهش بگی برو تو اتاق لباست بیار بلده گفتم نه

میگه بلده مکعب رو هم بچینه یا حلقه بندازه گفتم نه

نوه های شما موقعی ک ۱۳ ۱۴ ماهشون بود بلد بودن این اینکارایی ک گفتم انجام بدن..؟

واسه مراقبت بردمش میگه بلده توپ پرتاب کنه کفتم نه فقط میندازه زمین یا قل ش میده میگه بهش بگی برو تو ...

@کویار۱۳۷۸   بیا مادر این دوستمونو راهنمایی کن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

عزیزم وزن بچه ات چند کیلو هست؟

مشکل جسمی خاصی نداره

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
ممنونم ازت خانوم خدا خیرتون بده

عزیزم خانه بهداشت حرف الکی زیاد میزنه ومادرارو خیلی نگران میکنه 

ببین بعضی از بچه ها به خاطر وزن یاد یا وزن کم دیرتر راه میوفتن. البته عوامل ژنتیکی و ارثی هم تاثیر داره. 

من دخترم دیر راه افتاد و نگران شدم . دکتر گفت اگه همین که رو پاش وایسه و به کمک چیزی راه بره یعنی مشکلی نداره. و چار دست و پا رفتنم خودش نشونه سلامتشه. بهداشتم من نمیبرم مگر برای واکسن چون به جز استرس و یه مشت اراجیف چیزی تحویل ادم نمیدن. اگه امکانش هس پیش متخصص ببرش یه چکابی ازش بکنه. 

من دخترم به حاطر وزن سبکش نمیتونست خوب روی پاش وایسه و یکی از اقوام به خاطر وزن سنگین 

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

امید وارم تونسته باشیم کمکت کنیم

ممنونم جانم چشم ممنونم از وقنی ک گذاشتین  فقط پیش متخصص اطفال ببرمش..؟! و اینک دخترتون در نها ...

چشمت بی بلا

خواهش میکنم

بله ببریش چکاب بده بهتره. 

من دخترم بعد ۱۸ ماهگی بدون دست قشنگ راه رفت

کدوم شهری عزیز جان؟