2777
2789
عنوان

چقدر بد 💔🥺....

72 بازدید | 9 پست

من که اصن نمیخوام خوابتو ببینم...

ولی از وقتی رفتی هر بار خوابتو دیدم تویه خواب باهام سرد بودی و گفتی دوست ندارم گفتی نمیخوامت....

خیلی حس بدیه خیلی 🥲💔...

می‌دونم همش ساخته و پرداخته ذهن خودمه .... ولی خودت ببین چه شُکی بهم دادی که بعد از یکسال و نیم هنوز این خوابای تلخ ولم نکرده....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه این خوابا نمیزارن ک ما فراموش کنیم

آره 🥲💔.... انگار فکر و‌خیالش جزوی از وجودم شده هرچقدر سعی کنم کنار بیام بپذیرم ولی بازم خودشو نشون میده...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

تو ناخودآگاه ذهنت چون هست شبا تو خواب میبینش چون دلت پیششه

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌
تو ناخودآگاه ذهنت چون هست شبا تو خواب میبینش چون دلت پیششه

😔😔😔😔😔 دیگه خسته شدم خیلی ....

هیچ وقت ازش رها نمیشم نه...

😔😔😔😔😔 دیگه خسته شدم خیلی .... هیچ وقت ازش رها نمیشم نه...

عزیزم این قسمت توعه باهاش نجنگ قبولش کن چاره ای نداری تو رویاهات نباش واقعی منطقی فک کن تنهایی سخته ولی خب زندگی یی رحمه قولی نداده همه چی همیشگی باشه چ اومدن آدما چ رفتنشون چ خنده چ گریه

آروم باش میگذره میره ردشم نمی مونه ب خدا توکل کن خودش بشه آرامش قلبت

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌
عزیزم این قسمت توعه باهاش نجنگ قبولش کن چاره ای نداری تو رویاهات نباش واقعی منطقی فک کن تنهایی سخته ...

مرسی عزیزم ❤️🥺 ایشالا که ....

من فراموش هم میکردم خوابه دوباره یادم میورد چی ب سرم اومده

😢💔‌‌‌‌‌‌ چقدر مثل همیم...