2777
2789
دورازجون همین الان ی نذر کن برا درست شدن مشکلاتت .ی دعایی نمازی چیزی .انشالله ک همه چیز درست میشه

کدوم مشکلم درست میشه؟پدرم سالم میشه؟شوهرم خیانتاش از بین میره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدرم معتاده زندگی پیشش راحت نیست من کلا ۲۰سالمه

وایی تو خیلی جوونی حیفته 

اول همون کاری که دوستمون گفتو بکن حق طلاق بگیر بعدم اصلا درس بخون معلم یا پرستار شی کیف دنیارو کنی

وایی تو خیلی جوونی حیفته  اول همون کاری که دوستمون گفتو بکن حق طلاق بگیر بعدم اصلا درس بخون مع ...

هم دارم درس میخونم هم درآمد دارم.از اولم کسی برام کاری نکرد خودم بودم و خودم

پدرم معتاده زندگی پیشش راحت نیست من کلا ۲۰سالمه

هرچی باشه پدرت هستش اگه واقعا اطمینان داری شوهرت بارها بهت خیانت کرده و نمیتونی ببخشی برگرد پیش پدرت حتی موقتی ببین شوهرت چیکار می‌کنه سعی می‌کنه رفتارش و درست کنه آخه میگی چندین بار خیانت کرده باید اگه میخوای باهاش ادامه بدی اون رفتارش رو درست کنه  

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

دلت اروم میشه یانه .چراازاونا توقع تغییر داری خب خودت برو سرکار مستقل باش

خودم کار میکنم

ولی امیدی به این زندگی ندارم

از ۱۷_۱۸سالگیم تمام خرجمو خودم دادم از لباس تنم گرفته تا شارژ و...ولی دیگه بریدمم

هرچی باشه پدرت هستش اگه واقعا اطمینان داری شوهرت بارها بهت خیانت کرده و نمیتونی ببخشی برگرد پیش پدرت ...

قسم و آیه میاره که دیگه تکرار نمیکنه ولی من دلم باهاش صاف نمیشه چون  وزایی که من با فکر اون میخوابیدم اون دنبال هوش بازیی بوده

هم دارم درس میخونم هم درآمد دارم.از اولم کسی برام کاری نکرد خودم بودم و خودم

ای جان ایشالله این روزا بگذره حیف تو به این جونیو پرتلاشی که ناامید بشه به خودت برس دعاونماز بخون بزار حضور خدارو تو زندگیت حس کنی تا بفهمی هیچوقت تنها نیستی

ای جان ایشالله این روزا بگذره حیف تو به این جونیو پرتلاشی که ناامید بشه به خودت برس دعاونماز بخون بز ...

به خدا قسم دیگه بریدم.دسگه نمیتونم ادامه بدم 

نگاه میکنم دخترای همسن من خوتبن و بدون دغدغه و مشکل 

من دائم زجر و عذاب و....

قسم و آیه میاره که دیگه تکرار نمیکنه ولی من دلم باهاش صاف نمیشه چون  وزایی که من با فکر اون میخ ...

ببین الان صاحب فرزندی نشدی الهی شکر سعی کن حق طلاق بگیری ازش چون اکثر مردا برا اینکه زهرشونو بریزن مهریه رو میدنو زنو طلاق نمیدنو به معنای واقعی زندگیه زن خراب میشه

قسم و آیه میاره که دیگه تکرار نمیکنه ولی من دلم باهاش صاف نمیشه چون  وزایی که من با فکر اون میخ ...

اگه میخوای باهاش ادامه بدی باید بفهمه که اگه حتی یه بار دیگه تکرار بشه ازدستت میده اتمام حجت کن واگه توانش رو داری یه فرصت بده بهش خودش رو اصلاح کنه اگه دیدی خدای نکرده رفتارش درست نشده باید یه فکر اساسی برای زندگیت بکنی

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️