2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ امیدی ندارم توی این زندگی.یه شبه بفهمی شچهرت یارها بهت خیانت کرده. خونه پدرت یا شکم گشنه بخوابی& ...

عزیزم من خودم تا بالای دار رفتم حتی حلق اویز کردم خودمو اما اون لحظه فکر اینکه بعد من چی بسر عزیزام میاد جلوی خودکشیمو گرفت حتی جای طناب تا مدت ها روی گلوم بود

من میخواستم خودکشی کنم چون سه ساله از زندگی خستم و سه بار اقدام به خودکشی کردم اما دلیلش فقط خسته شدن از زندگی خودم بود نه اینکه با اینکار بقیه عذاب وجدان بگیرن 

توهم به خاطر بقیه ناراحت نباش چون ناراحتیشون تا یه زمانیه بعد از مدتی یادشون میره که یه زمانی بودی

پس بخاطر ادمای بی ارزش خودتو عذاب نده فقط به خاطر خودت زندگی کن

کاش هیچ کس غمگین نباشه....
هیچ امیدی ندارم توی این زندگی.یه شبه بفهمی شچهرت یارها بهت خیانت کرده. خونه پدرت یا شکم گشنه بخوابی& ...

عزیزم این مرد ارزش نداره که تو بخاطرش از جونت بگذری حتی شاید ناراحتم نشه برات اگه دیگه نمیتونی تحملش کنی ازش جدابشو برو خونه پدرت انگیزه پیدا کن یه کار برای خودت دست و پا کن که دستت توجیب خودت باشه هرچند اندک وکم باشه پولش بخدا روحیه خودت بهتر میشه

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

خدا شب وروز رو آفرید ک ب ب ما بگه همش یجور نمیمونه .اگه شب سختی باشه فردا روز میشه متفاوت از شب قبل .ممکنه ماه ها یا سالا بگذره اما بعد ب اون حالی ک داشتی میخندی و پشیمونی از کرده هات

اسی ب این فکرکن خودکشی کنی

اون ب هیچچچ جاش نیس و ب خوشی زندگیش میگذره

این توییکه زندگی دنیا و اخرتتو ناااابود میکنی

اروم ک شدی بشین خوب و منطقی فکرکن لازم بود حتما برو مشاوره اگه هنوزم شوهرت دوس داری اونم ببر اونجا مشاور باهاتون حرف میزنه اگه همسرت میخاست خودشو اصلاح کنه و پشبمون بود و مشاور تاییدکرد (باگرفتن حق طلاق) برگرد و ادامه بده

اولا خدا نکنه بمیری دختر 

دوما مردن که عرضه نمیخواد این زندگیه که عرضه و جنم میخواد

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
خدا شب وروز رو آفرید ک ب ب ما بگه همش یجور نمیمونه .اگه شب سختی باشه فردا روز میشه متفاوت از شب قبل ...

چقد به این حرف ایمان دارم با تک تک سلولای وجودم لمسش کردم و میکنم

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
اره حتما

سوره طلاق 

ایه ی دو از جایی ک شروع میشه 

و‌من یتق الله 

تا اخر ایه ی سه ک‌تموم‌میشه 

قد جعل لکل شعی قدرا 

هر روووووز روزی دویست بار بخون روز سوم خود ب خود میره تو حافظه طولانی مدتت و حفظش میشی نیاز نیس قرانو باز کنی و بخونیش از حفظ میتونی با تسبیح بخونی 

یعنی‌میگم‌معجزه میکنه واقعاااا میکنه معنیشم بخون ک‌نوشته مشکلاتتون حل میشه