2777
2789
عنوان

سلامتم

214 بازدید | 8 پست

بدترین روزهای عمرم رو می گذرونم...در حالی که چندین بیماری مختلف به جسمم حمله کردن و سلامتی رو ازم گرفتن و بیشتر و بیشتر می شه بیماری،اما هنوزم خانوادم دست ار رفتارهای بدشون برنمیدارن و پناه بر خدا و خواستار صبر از خدا هستم..

جیدونم ک ریشهدهمشون عصبیه...

ب قدر کافی داغون و خسته امـ.روحم خسته خسته اس..انگار هیچ وقت تا این حد خسته نبودم و دلم هیچ فردایی رو نمیخواد هیچ تکرار روزی رو نمیخواد...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتر شدی اوضاع زندگیت چطوره من از همون اول که اون ماجراها برات اتفاق افتاد خواننده خاموش بودن ...

مرسی که همراهم بودیو خوندی...اوصاع زندگی شخصیم خیلی فرق نکرده...ولی خودم بهترم...البته جسمم انگار بس نازاحتی کشیده چندین بیماری گرفته که دارم درمان می کنم...در کل خداروشکر می کنم و ازش میخوام بهترینها رو

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

مرسی که همراهم بودیو خوندی...اوصاع زندگی شخصیم خیلی فرق نکرده...ولی خودم بهترم...البته جسمم انگار بس ...

اخدارووووووشکر ایشالا بهتر هم بشی عزیزم😍😍🥺🥺🥺نامزد سابقت ازش خبر نداری

انشالله که بهتر بشی. ممنون که لغو دوستی زدی. شاد و سلامت باشی همیشه.

ممنونم

من برای شما لغو دوستی نزدم،اصلا بهش فکر هم نکردم 

البته اگر این کار رو هم بکنم،خب هر کسی حق داره یه سری تصمیمات رو خودش بگیره...

ممنونم من برای شما لغو دوستی نزدم،اصلا بهش فکر هم نکردم  البته اگر این کار رو هم بکنم،خب هر ک ...

من به شدت اعتراض دارم. به تمام این برخورد و رفتار و عکس العمل ها اعتراض دارم. خیلی هم شدید. انشالله بهترین ها برات اتفاق بیافته که میدونم میافته.