2777
2789
عنوان

اینکه...

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه بدونی داری میمیری سخته

نه اصلا به نظرم به موهبته ک ادم بدونه هرچند مرگ دست خداستو بس 

تو محلمون یه اقا بود خانومش سرطان گرفت این زنو برداشت برد انواع دکتراو عملا رو روش انجام دادک کلی پولو هزینه کارش به جایی رسیده بود ک با دستگاه زنده بودو و شوهره گریه میکردو میگفت امیدی نیست بهش دکترا قطع امید کردن خلاصه زنه با کمک شوهره روز ب روز بهتر شد بعد چندیل سال مبارزه با سرطان به یه حالت نسبی رسید و بعدش شوهره سرطان گرفتو در عرض ۶ماه مرد الان ۳سالی میگذره اون مردی ک از رفتن زنش مینالید زیر خاکه و زنش سرو مور گنده داره زندگی میکنه

چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!
ممنونم عزیزم ولی برای من خیلی سختخ

گلم اخرش که چی؟ همه قراره بریم

حالا تو دنیارو ببین ظلم و فساد دنیارو گرفته 

ادما فقط دنبال ضربه زدن بهمن 

ادم حتی به برادرشم نمیتونه اعتماد کنه

تو دنیای الان عشقی وجود نداره 

همه ادما دارن ممیمیرن هرروز یه اتفاق تازه و مرگ کلی ادم 

تو دوسداری توی این دنیا باشی ک چی؟ 

من ب شخصه ب نبود عزیزام به بیماری و دشواریشون فک میکنم هرروز ارزوی مرگمو میکنم انشالله ک من زودتر از همه عزیزام بمیرم برای من یه ساعتم زودار یه ساعته

گلم اخرش که چی؟ همه قراره بریم حالا تو دنیارو ببین ظلم و فساد دنیارو گرفته  ادما فقط دنبال ضر ...

اتفاقا منم مرگم رو همیشه از خدا خواستم ولی بخدا که موقعه اش میرسه خیلی سخته

اتفاقا منم مرگم رو همیشه از خدا خواستم ولی بخدا که موقعه اش میرسه خیلی سخته

اره میدونم میفهمم ولی موقعشو نه ما تایین میکنیم نه ما میدونیم پس فک نکن بهش دلتو بده به خودش ارومش میکنه