2777
2789
عنوان

اگه میترسی نیا.

1703 بازدید | 140 پست

طولانیه اما ارزش خوندن داره .خواب عجیبی دیدم.خواب دیدم توی کوچه ای که خونه ی آقاجون اونجاس دارم راه میرم یه دفه یه موجود بسیار بزرگ که تقریبا ۴ متر بود و شکلش معلوم نبود اما سایه اش شبیه گوریل بود.فرض کنین شمایلی شبیه گوریل ۴ متری.که تقریبا ۲۰ متر توی کوچه با من فاصله داشت.یهو به سرعت به سمت آسمون رفت و از آسمون روی من پرت شد.حمله کرد بهم.من میخاسم با گوشی که دستم بود به یکی زنگ بزنم ک کمک بخام اما همه چیز توی ۲ ثانیه اتفاق افتاد.افتاد روی گلوی من و هرکاری کردم صدام در نیومد.لال شدم انگار یکی دهنم رو دوخته بود.هرچی پیخاسم اسم خدا رو ببرم نمیتونسم.یه دفه دهنم باز شد و گفتم خداااااااااااااا.تا اسم خدا رو بردم فایلتون بیشتر شد.توی همون خاب فهمیدم شیطانه‌.یه دفه خودم رو روی کوه دیدم که دارم به سمت بالا از صخره ها به سختی فرار میکنم.اونم دنبالم بود یه قدم که میرفتم بالا اون ده قدم میومد.زبون کار می‌کرد میگفتم خداااااااا دیگه اون گناه رو نمیکنممممم.اسم گناه رو روم نمیشه بگم.یه دفه یه دست اومد و منو کشییییید بالا .یهو از خاب پریدم.به نظرتون خواب بود که تعبیر داشته باشه یا رویای صادقه اس؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.